Şekerbank

7.Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açılış Töreni Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7.Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açılış Töreni Düzenlendi
Tofidass

7.Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açılış Töreni; Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN, TKDK Sivas İl Koordinatörü Muhammed Ali GENÇ, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir PÜRLÜ,  İl Müdür Yardımcıları Musa KALEBAYIR ve Sami TAKCI, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İrfan YOKUŞ, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hulusi KANTAR, Ziraat Odası Başkanı Hacı ÇETİNDAĞ, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir HASTAOĞLU'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın, Denizbank sponsorluğunda düzenlediği Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve tüm illerde sergilenmesi planlanan ve bu plan dahilinde,  Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 12-15 Nisan 2016 tarihleri arasında Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde sergilenecektir.

2009'dan bu yana düzenlenmekte olan ve bu yıl 7. kez düzenlenen yarışmanın bu seneki teması "Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Teşkilatının (FAO) 2015 yılını Uluslararası toprak yılı ilan etmesi nedeniyle "TOPRAK" olarak belirlenmiştir. Yarışmacılar; Tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla katılmışlardır.

Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN, 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açılış Törenin'de yaptığı konuşmada; "7.Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergimize öncelikle hoşgeldiniz, bu fotoğraflarda çiftçimizin emeğinin, alın terinin ve doğanın fotoğraflarını göreceğiz, herkesin çocukluğundan bir anısını bulabileceği gibi şehirde büyüyenler içinde hayallerini süsleyecek fotoğraflar sergilenecektir. 7. Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasına 401 katılımcı 1827 eserle katılım sağlamıştır. Değerlendirmeye alınan 739 eserden 17 eser ödül, 156 eser ise sergilemeye layık görülmüştür, bugün burada ise seçilen 60 fotoğraf sergilenmektedir. Sergimizin sanat severler ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni eder, tüm Sivaslıları sergimizi gezmeye davet ediyorum" dedi.

Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN' ın konuşmasının ardından davetliler eşliğinde sergi gezilerek açılış töreni sonlandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güçlü Kooperatifler İçin Eğitim Stratejileri Paneli DüzenlendiÖnceki Haber

Güçlü Kooperatifler İçin Eğitim Strateji...

Marmarabirlik'ten dünyaya örnek projeSonraki Haber

Marmarabirlik'ten dünyaya örnek proje

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar