Şekerbank

Yeni Alınan Alet ve Ekipmanlar Çiftçilerin Hizmetine Sunuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Alınan Alet ve Ekipmanlar Çiftçilerin Hizmetine Sunuldu
Tofidass

Elazığ Ziraat Odası tarafından kepçe, gübre serpme ve taş toplama makinaları alındı. Alınan tarım aletleri, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Vedat ERGÜN, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi ÖZDEMİR, Şube Müdürleri, Ziraat Odası Başkanı İbrahim HACIOĞULLARI, İl Müdürlüğü ve ziraat odası personeli ile çiftçiler katıldı.

Ziraat odalarının en önemli amacının çiftçilerin menfaatlerini korumak olduğunu söyleyen Oda Başkanı İbrahim HACIOĞULLARI, "Bizim tek amacımız var oda vatan, hürriyet ve ekmektir. Logomuzda da bu üç ifade vardır. Elazığ ziraat odamızın ekipman parkına bugün yenilerini ilave ediyoruz. Bu hizmetlerimizin sonu demek değildir. Çiftçilerden aldığımız paraları onlara geri döndürmekle ilgili bir hadisedir. Bugün kepçe, gübre serpme makinemiz ve taş toplama makinemizi hizmete açacağız. Çiftçilerimizin eğitimi bizler için çok önemli. Bu manada başta kadın çiftçilerimiz olmak üzerek tüm çiftçilerimize tarım ürünleri ve hayvancılık alanında her türlü eğitimi veriyoruz. Amacımız tecrübe ile teknik bilgiyi bir araya getirerek ürünlerimizin kalitesini arttırmak" dedi.

İl Müdür Vekili Vedat ERGÜN ise; " Ziraat Odaları 1881 yılında çıkarılan tüzük ile kuruldu. Çiftçilikle uğraşanların yasal kuruluşu olan ziraat odaları  diğer meslek kuruluşları gibi hukuki dayanağını anayasadan alan kamu kurumu niteliğinde mesleki bir kuruluştur. Elazığ Ziraat Odası; Merkez ilçe, Kovancılar, Sivrice, Karakoçan ve Baskil ilçelerinde çiftçilerimize hizmet vermektedir. 2017 yılında Ziraat Odamız ile birlikte 50,  2018 yılında 75 çiftçi kursu düzenledik" dedi. İl Müdürü Vekili Vedat ERGÜN konuşmasının sonunda, İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu fuar, zirve, çalıştay ve festivallerde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ziraat Odası Başkanı İbrahim HACIOĞULLARI'na teşekkür ederek, yeni alınan  makinaların çiftçilerimize hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Et İthalatı Seçimden SonrayaÖnceki Haber

Et İthalatı Seçimden Sonraya

Edirne Kadın Çiftçilerle Lavanta KokacakSonraki Haber

Edirne Kadın Çiftçilerle Lavanta Kokacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar