Şekerbank

Tarım Kredi Kooperatif Market 205'nci şubesi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Kredi Kooperatif Market 205'nci şubesi açıldı
Tofidass

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Mağazacılık bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin 205’nci şubesi Ankara’da törenle açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, açılışta yaptığı konuşmada 205’nci mağazanın hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bugün burada 205. mağazamızı açıyoruz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bir çiftçi kuruluşudur. 17 Bölge Birliği, 1618 kooperatifi, yaklaşık 25 iştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Üretici ile tüketici arasında köprü olma noktasında yapılanmasını hızlı bir şekilde dönüştürüyor.” dedi.

Mayıs sonu 300, sene sonu itibariyle de 500 Tarım Kredi Marketi açmayı hedeflediklerini kaydeden Poyraz, şunları kaydetti:

“Aynı zamanda doğrudan doğruya tüketiciye ulaşma noktasında büyük şehirlerden başlamak üzere dijital platformlarda da Tarım Kredi ürünlerini vatandaşlarımıza buluşturacağız. Bu konudaki temel hassasiyetimiz bir taraftan uygun fiyatlı ürün sağlarken diğer taraftan da doğal ürünlerimizi tüketiciyle buluşturmak. Üreticinin ve tüketicinin yaşadığı sıkıntıları minimize etme gayreti içerisindeyiz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri Tarım Kredi Marketler ile tüketicimizle buluşturacağız.”

Yılsonuna kadar 500 şubeye ulaşacak

TK Market Genel Müdürü Bayramali Yıldırım, Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye’nin köklü kurumlardan bir tanesi olduğunu hatırlatarak; “Dünyada tarımın ve kooperatifçilik mantığının gelişimine paralel olarak Tarım Kredi Kooperatifleri de özellikle son 5 yıldır bir dönüşüm içerisindedir. Bu manada Türk çiftçisini destlerken onların daha iyi koşullarda ürünlerini satabilmesi ve tüketicinin mutfağına gidebilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri gerekli dönüşümü yaparak son üç yılda marketçilik sektöründe de yerini aldı.” dedi.

Son dört yılda fiyatlardaki aşırı derecedeki artışı nedeniyle Tarım Kredi Kooperatiflerinin ayrı bir misyon üstlenerek mağaza açmaya karar verdiğini ifade eden Yıldırım, geçen yılı 162 mağaza ile kapattıklarını bu sene ise toplam mağaza sayısını 500’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Yıldırım, gelecek 5 yılda stratejilerinin hazır olduğunu vurgulayarak; Tarım Kredi Kooperatif Marketini dünya standartlarına uygun hale getirip topluma çiftçiye katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Törene Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği yetkilileri, şirket yöneticileri, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından mağazayı gezen Genel Müdür Poyraz, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, öneri ve taleplerini dinledi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sarıbal: İktidar üreticiye yalan söylediÖnceki Haber

Sarıbal: İktidar üreticiye yalan söyledi

iklim değişikliğinin yaratabileceği kuraklık tehlikesine karşı Kurakçıl Peyzaj ProjesiSonraki Haber

iklim değişikliğinin yaratabileceği kura...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar