Şekerbank

14. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı Çiftçilerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı Çiftçilerle Buluştu
Tofidass

Bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından olan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 14. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılış kurdelesini Denizli Valisi Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri kesti.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İl Müdürü Vekili Yılmaz Erkaya Denizli'nin Ülke tarımındaki yeri önemini vurguladıktan sonra "Tarımın Parlayan Yıldızı Denizli'de böylesine önemli  organizasyonların yapılmasında katkı sağlayan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile katılımcı firmalara teşekkür ederim."  dedi.

Açılışta konuşan Denizli Valisi Hasan Karahan fuarın hayırlı olmasını dileyerek; "Denizli'miz, her alanda olduğu gibi tarım alanında da önemli yol kat etmiştir. Bu fuar da onun göstergesidir. Bu Fuarın tarıma ve çiftçimize katkısı yadsınamaz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Valisi Hasan Karahan ve törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri ve bağcılık, tohum, fide, fidan, bahçecilikle ilgili teknoloji, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, hayvancılık sektörleri ile ilgili teknik ve teknolojik bir çok ürün tanıtılacak.

30 bin metrekare alanda 214 firmanın yer aldığı ve yaklaşık 180 bin kişinin üzerinde ziyaret etmesi beklenilen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 4 Mart Pazar akşamına kadar sürecek.

Fuarda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün temsil edildiği stant da, konusunda uzman personeli tarım ve hayvancılık konularında çiftçilere teknik destek verecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silajlık Mısır Çeşitleri Ve Yetiştiriciliği Semineri DüzenlendiÖnceki Haber

Silajlık Mısır Çeşitleri Ve Yetiştiricil...

Çiftçi Eğitimlerinin Yeni Durağı: ‘’Köprücüler’’Sonraki Haber

Çiftçi Eğitimlerinin Yeni Durağı: ‘’Köpr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar