Şekerbank

Yalova’da Tarımsal Üretim Planlanma Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalova’da Tarımsal Üretim Planlanma Toplantısı Yapıldı
Tofidass

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal üretimin planlanması yönetmeliği ve uygulama rehberliği çerçevesinde geliştirdiği programı il müdürlüklerine tanıtmak için toplantı düzenlemeye devam ediyor.

Yalova’da düzenlenen toplantıda İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, İlde yürütülen tarımsal üretim planlamasına ait harita veri tabanlı çalışma ve hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlaması rehberi ile ilgili yapılan çalışmaları sunum yaparak bilgi verdi.

İl Müdürünün sunumunun ardından Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz tarafından “Su Ürünleri Tarımsal Üretim Planlaması”, devamında Hayvancılık Genel Müdürlüğünün Tarımsal Üretim Planlaması ve Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünün Tarımsal Üretim Planlaması sunumları yapıldı. Sunumların ardından sorular alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Öğleden sonra toplantının ikinci kısmında, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz, açılış konuşmasında “Tarımsal Üretim Planlanması hepimizin projesi, Sayın Bakanımızın liderliğinde Bakanlık olarak bütün birimlerimiz bu projeye büyük önem vermektedir.” dedi.

Hayvancılık Genel Müdürlüğünden Daire Başkanı İslam Köse, tarafından HAYGEM’in Tarımsal Üretim Planlanma aşamaları sunum şeklinde anlatılmıştır. Avcılık ve Kontrol Daire Başkanlığından İlhan Üze, Balıkçılık ve Su Ürünleri Planlanma aşamalarını, Tarım Havzaları Daire Başkanlığından Necdet Çaylan tarafından ise Bitkisel Üretim Planlanma aşamaları sunum şeklinde anlatılmıştır. Ardından soru ve öneriler kısmına geçildi.

Kapanış konuşmasını ise yine Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz, tarafından yapılarak “Tarımsal Üretim Planlanması Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın liderliğinde ülke genelinde yürütülmekte olup, İl Müdürlüğünün yaptığı harita bazlı çalışmaların çok değerli olduğunu ve sürece katkıda bulunacağını belirterek katılımcılara yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Toplantıya, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz Başkanlığında, Hayvancılık Genel Müdürlüğünden Daire Başkanı İslam Köse, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Konu Uzmanı Hakan Göktürk, İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanlığından Konu Uzmanı Oğuzhan Güler, Strateji Geliştirme Başkanlığından Konu Uzmanı Erkan Atilla, Avcılık ve Kontrol Daire Başkanlığından Konu Uzmanı İlhan Üze, Tarım Havzaları Daire Başkanlığından Konu Uzmanı Necdet Çaylan ve Bakanlık birimlerimizden DSİ 13. Bölge Şube Müdürlü Mustafa Özen, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yılmaz Boz, Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Algan, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Burhan Bitirgeç ile İl Müdürlüğünden İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Müdür Yardımcıları, KTV Şube Müdürü ve TAD Şube Müdürü katıldı.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Narenciye üreticisine ton başına 3 bin lira destek verinÖnceki Haber

Narenciye üreticisine ton başına 3 bin l...

İzmir'de Sevgililer Günü Çiçekleri Yola ÇıktıSonraki Haber

İzmir'de Sevgililer Günü Çiçekleri Yola...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar