Şekerbank

Massey Ferguson, “Potato Days Turkey”e Katılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Massey Ferguson, “Potato Days Turkey”e Katılıyor
Massey Ferguson, “Potato Days Turkey”e KPatates sektörüne özel düzenlenen ilk ihtisas fuarı olan Potato Days Turkey’de, Massey Ferguson, katılımcılar arasındaki tek traktör markası olacak!atılıyor
Tofidass

Türkiye’nin patates sektörüne özel ilk fuarı olan “Potato Days Turkey”, 22-24 Ağustos tarihleri arasında Konya’da düzenleniyor. Üreticiden, sektöre girdi sağlayan firmalara kadar tüm kesimleri bir araya getirecek fuarda, AGCO’nun dünyaca ünlü markası Massey Ferguson, tarla uygulamalarının da gerçekleştirileceği bu fuarda ekipman firmalarına traktör sağlayan tek traktör markası olarak yer alacak.

AGCO Türkiye Ülke Satış ve Pazarlama Müdürü Mete Has, patates tarımının son yıllarda ülkemizde önemini arttırdığını ve üreticinin yüzünü güldüren bir ürün olarak patates mekanizasyonu konusunda çiftçilerin yeni teknolojileri takip etmelerinin önünü açmasını sağladığını ve bu vesile ile Konya’da 3 gün boyunca devam edecek bu ihtisas fuarında, üreticilerle ve sektörün diğer paydaşlarıyla bir araya geleceklerini kaydetti.

Potato Days Turkey’de, stratejik bir ürün olan patatesin tüm yönlerinin ele alınacağını belirten Mete Has, “fuara tek traktör markası olarak katılıyor ve ekipman firmalarına tarla uygulamaları için 120-235 hp arasında değişen traktör modelleri sağlıyoruz. Yine 7 farklı bölgeden 10 ayrı bayimiz ile yaptığımız organizasyon ile bu bölgelerdeki patates üzerine faaliyet gösteren lider çiftçileri de fuara davet ediyor ve katılımlarını sağlıyor olacağız” diye konuştu.

Massey Ferguson’un, sadece satış aşamasında değil, satış sonrasındaki parça ve servis hizmetlerini de içeren tüm ülkeye yayılmış 3S bayi ağı ile üreticilerin yanında olduğunu dile getiren Mete Has, Potato Days Turkey’de hizmet verecek traktör segmentinde Türkiye pazar lideri olduklarını ve yaklaşık her iki çiftçiden birisinin Massey Ferguson markasını tercih ettiğini ve yine son yıllarda Türkiye’nin en önde gelen tarım işletmeleri ve müteahhitlerinin Massey Ferguson’u tercih ettiğini belirtti.

 AGCO Hakkında; AGCO, tarımsal ekipman tasarımı, üretimi ve dağıtımında dünyanın ileri gelen kuruluşlarındandır. Traktörden biçerdövere, balya makinelerinden ilaçlama makinelerine, yem makinelerinden hububat depolama ve protein üretim sistemlerine, ekim ve sürüm makineleri ve yedek parçalarına kadar geniş kapsamlı ürün yelpazesiyle daha üretken bir tarımı destekler. AGCO ürünleri beş ana markayla satışa sunulmaktadır: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ve Valtra® markaları, Fuse® hassaslık teknolojileri ve tarım optimizasyon servisleriyle desteklenmekte, 150’den fazla ülkedeki yaklaşık 3.000 bağımsız bayi ve distribütör üzerinden küresel satıştadır. 1990 yılında kurulan ve merkezi ABD’nin Georgia eyaletinde (Duluth) bulunan AGCO, 2018 yılında 9,4 milyar dolar net satış rakamına ulaşmıştır. Ayrıntılı bilgi için http://www.AGCOcorp.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Firma bilgi, haber ve etkinlik duyuruları için lütfen bizi Twitter’da takip edin: @AGCOCorp. Twitter üzerinden finans haberlerimiz içinse, #AGCOIR hashtag’ini izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Domuzlara Karşı ’Ses Bombalı’ ÖnlemÖnceki Haber

Domuzlara Karşı ’Ses Bombalı’ Önlem

Çekirdeksiz Kuru Üzüm İhracatı 500 Milyon Doları AştıSonraki Haber

Çekirdeksiz Kuru Üzüm İhracatı 500 Milyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar