Şekerbank

Case IH Türkiye’nin Otomatik Dümenleme Sistemine Sahip Traktörünü Sergiliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Case IH Türkiye’nin Otomatik Dümenleme Sistemine Sahip Traktörünü Sergiliyor
Profesyonellerin tercihi Case IH, Bursa Tarım Fuarı 2019’da, aralarında lansmanını gerçekleştirdiği Türkiye’nin otomatik dümenleme sistemine sahip ilk yerli üretim traktörü Case IH ProGuide’ın da bulunduğu yüksek performanslı son teknoloji ürünleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.
Tofidass

Case IH, yıl içerisinde yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek çiftçilerin akıllı tarım rehberi olacak Türkiye’nin uydu destekli otomatik dümenleme sistemine sahip yerli traktörü Case IH ProGuide’ın tanıtımını Bursa Tarım Fuarı 2019’da gerçekleştiriyor.

Çiftçilerin ve tarım işletmelerinin beklentilerine uygun olarak yüksek verim ve performans sağlayan teknolojileriyle her zaman profesyonellerin tercihi olduklarına vurgu yapan TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jiri Velharticky, “Kuruluşumuzun 65. yılında yine çiftçilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak verimlilik artışına hizmet edecek bir yeniliği hayata geçirdik. TürkTraktör olarak verimli topraklarıyla Türkiye’nin önemli tarım şehirlerinden biri olan Bursa’da yeni traktörlerimizi ilk kez çiftçilerimizle buluşturuyoruz. Onlara sunduğumuz katma değerli ürün ve hizmetleri benimseyip yenilikçi çalışmalarımıza gösterdikleri yoğun ilgiyi görmek bizim için gurur verici. Case IH, iki asıra yakın köklü bir marka geçmişine sahip. Bu güçlü miras ile her zaman fark yaratan ve modern tarım tekniklerini içeren teknolojik gelişmelere imza atmayı bir öncelik olarak görüyoruz” diyerek açıklamalarına başladı.

Çiftçilere yeni akıllı tarım rehberi

Tarımda üretkenliği ve verimliliği en üst seviyeye taşımak amacıyla tasarlanmış ProGuide sistemini Türkiye’de en çok tercih edilen 90, 100 ve 110 beygir gücüne sahip modellerde piyasaya sunarak teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Jiri Velharticky: “Çiftçilerin akıllı tarım rehberi olacak bu yeni traktörlerimiz, yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi tarımsal girdilerin en uygun şekilde kullanılmasına imkan tanıyarak %10’a varan bir kazanç sağlıyor. Bu sistem, uydudan aldığı sinyaller sayesinde tarımsal faaliyetler sırasında yapılan hataları en aza indirerek ±2.5 cm’lik hassasiyet değeriyle mevcut arazi koşullarında maksimum ürün yetiştirilmesinin yolunu açıyor. Özellikle mısır, pamuk ve ayçiçeği gibi özel bir sıra arasına ihtiyaç duyan bitkilerin yetiştiriciliğinde maksimum sayıda ve doğru sıra oluşturulmasında çok büyük bir fayda getiriyor. Bursalı ziyaretçilerimizi, yeni traktörlerimizi bizzat inceleyerek verimliliklerini artıracak bu sistemi daha yakından tanımak üzere standımıza bekliyoruz. Bununla beraber bu yılın ilk çeyreğinde pazara sunduğumuz ve yoğun talep gören ilk yerli üretim yarı otomatik transmisyona sahip olan Case IH FarmallA Active Drive4 Serisi traktörlerimiz de standımızda misafirlerimizi karşılıyor. Bu traktörlerimiz, uygun vites seçenekleri sayesinde hem zamandan hem de en büyük gider kalemlerinin başında gelen yakıttan ciddi miktarda tasarruf edilmesine yardımcı oluyor. Her detayı özenle düşünülen, üstün donanım özellikleri ve eşsiz güzellikte bir tasarımla üretilen traktörümüzün sahip olduğu elektronik çeki kontrol sistemi ise kolay ve güvenli ekipman bağlantısı sağlayarak ağır tarımsal ekipmanların rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor” dedi.

Case IH standında bereketli tarım için eşsiz kampanyalar

Jiri Velharticky, ürünlerinin yanı sıra çiftçilerin mekanizasyona erişimini kolaylaştıracak farklı finansal çözümleriyle de Bursa Tarım Fuarı 2019’da iz bırakacaklarının altını çizdi ve açıklamalarını “Case IH her zaman odağına tarımda verimi ve performansı aldı. Geliştirdiğimiz üstün teknolojiye sahip ürünlerimizin çiftçiler ve tarım işletmeleri tarafından erişilebilir olması bizim önceliklerimiz arasında. O nedenle de TürkTraktör Finans üzerinden 5 yıl vade imkanı sağlayan, farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte, %0,87’den başlayan çok cazip, güncel faiz oranlarımız söz konusu. Bununla birlikte stoklarla sınırlı kampanyamız kapsamında FarmallC, Puma X, Puma ve Optum serilerinde avantajlı fiyatları çiftçilerimizle buluştururken JX bahçe modellerimizde %7 ve JX90,100,110 modellerimizde ise %5 indirim imkanı sağlıyoruz. Teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı amaçladığımız dijital karar alma desteği veren Tarlam Cepte uygulamamızı da Bursa fuarına özel kampanyamız ile bir yıllık abonelik alınması halinde günlük 1 TL bedel karşılığında satışa sunuyoruz. Bu kampanyamız da Ekim ayı boyunca geçerli olacak. Tüm bu finansal çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve traktör alanlara bakım kiti hediye verilmesi gibi benzersiz olanaklardan faydalanabilmek için tüm katılımcıları Case IH standına bekliyoruz. Çiftçilerimiz, TürkTraktör Finans avantajlarının yanı sıra 0,69’dan başlayan çok özel faiz oranları için de Vakıfbank şubelerine başvurabilirler.” diyerek tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
New Holland Son Teknolojilerini Bursa Tarım Fuarı’nda Çiftçilerin Beğenisine SunduÖnceki Haber

New Holland Son Teknolojilerini Bursa Ta...

Diyarbakır Pamuk Üretiminde Marka Kent OlacakSonraki Haber

Diyarbakır Pamuk Üretiminde Marka Kent O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar