Şekerbank

“9. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması” Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“9. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması” Başladı
Tofidass

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın, Denizbank desteğiyle düzenlediği "9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması"nın 2017 yılı süreci başladı.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan “9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”, Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve Tematik kategori olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşecek.

Tematik kategori, 2017 yılında Milli Tarım Projesi çerçevesinde “Milli Tarım” olarak belirlendi. Sürdürülebilir bir tarım ve hayvancılık anlayışı çerçevesinde gıda güvenliğini sağlamayı, tarım sektöründeki yapısal sorunların kalıcı bir çözüme kavuşturulması ve böylece gelecek nesillere daha güçlü, üretken ve müreffeh bir Türkiye bırakmayı amaçlayan Milli Tarım Projesi uygulaması ile planlı ve yeterli üretim modellemesine geçilmiş olacak, tarımsal hasıla artırılarak ülkemizin dışa bağımlılığı sonlandırılacak, fiyat istikrarı sağlanacak ve çiftçimizin refah düzeyi yükseltilecektir. Tarım alanında verimliliği ve rekabeti gözeten Milli Tarım Projesi, toprağı ve çevreyi koruyan, sürdürülebilir üretimi destekleyen yapısı ile yeni bir yaklaşım ve vizyon öngörmektedir.

Yapılacak çalışmalar ve hedeflerin net olarak belirlendiği Milli Tarım Projesiyle; ithal eden değil, ihracat odaklı büyüyen, üretimi ve verimliliği artıran, sadece bugünü değil yarını da planlayan bir tarım sektörü hedefleniyor.

Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.

Başvuru: 12.06.2017 – 08.09.2017

Yarışmaya başvurular 12.06.2017 tarihinde başlayıp 08.09.2017 tarihinde sona erecek. Yarışmayla ilgili broşür ve diğer bilgiler  http://www.tariminsan.com/ adresinden edinilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Proje Toplantısı YapıldıÖnceki Haber

Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkes...

İlk Üçe Giren Hayvan Yetiştiricilerine Geçici Kurban Kesim Yeri Belgeleri Törenle VerildiSonraki Haber

İlk Üçe Giren Hayvan Yetiştiricilerine G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar