Şekerbank

8. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği Kutlamaları Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
8. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği Kutlamaları Gerçekleştirildi
Tofidass

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hayrettin Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 8.si düzenlenen Ters Lale Yayla Şenliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu'nun katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti.

Şenliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Bilal Uçar, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt Kaymakamı Önay Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutan Vekili Dr. Albay Mürşit Kuyumcu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Hayrettin Mahallesi'nde yaşayanların çoğunluğunun Bulgaristan'dan gelen muhacirlerin olduğunu bildiğini, kendisinin de muhacir bir ailenin kızı olduğunu belirterek; "Yediğimiz aşımız aynı, söylediğimiz sözümüz aynı, gelinliğimiz aynı, cenazemiz aynı, düğünlerdeki coşkumuz aynı. Biz Balkanlarız, Balkan kızlarıyız, kadınlarıyız. Balkan kadınları bu coğrafyaya kahramanlar doğurmuştur. Balkan kadınları bu coğrafyaya kültürlerini, değerlerini getirmiştir" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, konuşmasının ardından, Hayrettin Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Çelik tarafından şenliğin düzenlenmesinde ve ters lalenin tanıtılmasında emeği geçenlere plaket verildi. Halk oyunları gösterisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Vali Şükrü Kocatepe ile diğer protokol üyeleri, bir lale bahçesinde ters laleleri inceleyerek Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu'dan bilgi aldılar.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetimleri BaşladıÖnceki Haber

Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetimleri Ba...

Azalan yağış buğday üretimini vurduSonraki Haber

Azalan yağış buğday üretimini vurdu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar