Şekerbank

400 Üreticiye 1600 Zeytin Toplama Örtüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
400 Üreticiye 1600 Zeytin Toplama Örtüsü
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ve Sarıgöl’de 400 zeytin üreticisine 1600 adet zeytin toplama örtüsü desteğinde bulundu.
Tofidass

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen zeytin toplama örtüsü dağıtımı Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde devam etti. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk’ün katıldığı ilk programda Alaşehir’de 200 üreticiye 800 adet zeytin toplama örtüsü dağıtıldı. Alaşehir Hal Şefliğinde düzenlenen dağıtım programında konuşan Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tarıma ve hayvancılığa verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür etti. Türk’ün konuşmasının ardından üreticilere seslenen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını siz değerli üreticilerimize iletiyorum. Ekim ayının başı itibariyle burada bir tören düzenlemiştik. Bugün yine bir aradayız. Hasat sırasında kullanmak üzere zeytin toplama örtülerinizi dağıtacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınmaya 150 milyon liralık bir bütçe ayırdık. 38 farklı proje ile üreticilerimizin yanındayız. Önümüzdeki süreçte de fidan dağıtımları, yem bitkisi tohumu dağıtımları, sulama kooperatifleri için boru desteği projeleri için yine bir arada olacağız. Katılımınız için teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla zeytin toplama örtülerinin dağıtımı gerçekleştirildi. 

Sarıgöllü Üreticiler de Projeden Faydalandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir ilçesinin ardından Sarıgöl’de de program düzenledi. Sarıgöl İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen programa Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve destekten faydalanan üreticiler katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, programın açılışında üreticilere verdikleri destekler hakkında bilgilendirmede bulundu. Usta’nın ardından konuşan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, üzüm sepetinden, zeytin kasasına, koruyucu ekipman desteğinden, gübre, fidan ve boru dağıtımlarına, saymakla bitirilemeyecek projeler için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından 200 üreticiye yüzde yüz hibeli zeytin toplama örtüleri dağıtıldı. Üreticiler yapılan desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Bertiz Kabarcık Üzümü TescillendiÖnceki Haber

Kahramanmaraş Bertiz Kabarcık Üzümü Tesc...

Sürdürülebilir Üretim İçin Güç Birliği YapıldıSonraki Haber

Sürdürülebilir Üretim İçin Güç Birliği Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar