Şekerbank

Yeni neslin tercihi Süzme Peynir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni neslin tercihi Süzme Peynir

Pandemi süreci sadece çalışma ve yaşam alışkanlıklarımızı değil aynı zamanda eğlence ve yeme alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Evde uzun süre geçirenler konforuna daha çok önem vermeye başladı. Güne yayılan kahvaltı alışkanlığında lezzet ve keyif ön plana çıkarken yeni tatlar daha çok tercih edilmeye başlandı. Hem lezzeti hem de sürülebilir ve kesilebilir olmasıyla Teksüt Süzme Peynir tüketicilerin yeni favorisi oldu.

Şirketlerin evden çalışma düzenine geçmesi, okulların ve üniversitelerin uzaktan eğitime devam etmeleri ile birlikte bir çok değişimi hayatımızda yaşıyoruz. Sürekli açık olan bilgisayarların başında her yaştan insan daha çok vakit geçirmeye başladı. Bu durum hazırlaması pratik ve kolay kahvaltılık ürünlerin gün boyunca tüketilmesine yol açtı. Gündüz iş ve okul ile başlayan dijital süreç günün devamında sosyal medya hesapları ve online platformlardan izlenen dizi ve filmler ile devam ediyor.   

Konforuna daha çok özen gösteren yeni bir nesil 

Süzme peynir, Türk kahvaltılarının geleneksel tercihi beyaz ve kaşar peynirin ardından bir süredir sofralara damgasını vuruyor. Yemeklerde, salatalarda, sandviçlerde, meze ve soslarda ya da atıştırmalık ihtiyaçlarında Süzme Peynir, giderek daha çok tercih edilen bir peynir çeşidi haline geldi. 

 

Türkiye’de süzme peynirin ilk üreticileri arasında yer alan Teksüt’ün Süzme Peynir’i, pürüzsüz ve yumuşak dokusunun yanı sıra özgün tadıyla öne çıkıyor. Kıvamlı olmakla birlikte kendine has lezzeti, farklı arayıştaki damak tatlarına da hitap ediyor. Hem sürülebilir hem de dilimlenebilir olması, tüketim çeşitliliği ve kolaylığı sağlıyor. Sürülebilir ve dilimlenebilir kıvamıyla Teksüt Süzme Peynir, pürüzsüz dokulu yumuşak peynir keyfi sunuyor. Yarım yağlı seçeneği de bulunan Teksüt Süzme Peynir  genç  kuşağın da tercihi olarak dikkat çekiyor. 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Pakdemirli: Üreticimizin Para Kazanmasını İstiyoruzÖnceki Haber

Bakan Pakdemirli: Üreticimizin Para Kaza...

Antalya Teknokent Tarım Sektörüyle BuluştuSonraki Haber

Antalya Teknokent Tarım Sektörüyle Buluş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar