Şekerbank

Yem Bitkileri Üretimi Desteklemesi İtirazları İçin Son 5 Gün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yem Bitkileri Üretimi Desteklemesi İtirazları İçin Son 5 Gün
Tofidass

Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ​2015 üretim sezonu Yem Bitkileri Üretimi Destekleme Ödemesi ile ilgili çiftçi detayındaki icmaller (icmal-1) askıya çıkartıldı.

Karaman İli Merkez İlçe'ye ait köy ve mahallelerden Yem Bitkileri Üretimi Desteklemesi için müracaat eden ve 2014 yılı 2.taksit desteklemeleri ile ilgili çiftçilerin bilgileri İl Müdürlüğü tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Bilgi Sistemine (TBS), 2013 yılı 3.taksit destekleme ödemesi ile ilgili çiftçilerin bilgileri ise Bakanlığın Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) aktarılmıştır. Bu bilgilere göre her köy için Yem Bitkileri Üretimi Desteklemesi hak edişlerine esas teşkil edecek Çiftçi Detayındaki İcmaller (icmal-1) 24-29 Aralık 2015 tarihleri arasında kendi Köyünde/Mahallesinde, İl Müdürlüğü ve Merkez Ziraat Odası Başkanlığında olmak üzere 5 (Beş) gün süre ile askıya çıkartılmıştır.

Çiftçilerin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını,  T.C. kimlik numaraları, destekleme alanlarını ve toplam destekleme miktarlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 5 (Beş) gün içerisinde Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü yapılması gerekmektedir.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada çiftçileri uyararak; İtiraz olmadığı takdirde icmallerin kesinlik kazanacak olup, çiftçilerin mağdur olmamaları için askı belgelerinin mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir. Askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgilerin doğru kabul edilecek, daha sonra yapılacak itirazların değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacaktır. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım Sigortaları Bilgilendirme ToplantısıÖnceki Haber

Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantı...

'Dünyanın en güçlü antioksidan kaynağı: Propolis'Sonraki Haber

'Dünyanın en güçlü antioksidan kaynağı:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar