Şekerbank

Yapı Kredi'den, 20 farklı kredi seçeneğiyle çiftçiye destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yapı Kredi'den, 20 farklı kredi seçeneğiyle çiftçiye destek
Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, "Ürün gamımızda bulundurduğumuz 20 farklı kredi çeşidi, 7 sigorta, 2 farklı kart uygulamasıyla tarım alanındaki yatırımları destekliyoruz" dedi.
Tofidass

TARIM sektöründe üreticilere yönelik, sektörün gelişimini destekleyecek çözümler öneren Yapı Kredi, tarım bankacılığı alanında oluşturduğu tarım segmentine özel birimlerle ürünlerini ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitlendiriyor. 

Tarımsal bölgelerde yer alan 250’ye yakın şubenin bu segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini artırdığını belirten Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, şunları söyledi: "Ürün gamımızdaki tarıma özel 20 farklı kredi çeşidi, 7 sigorta, 2 farklı kart uygulamasıyla yatırımları destekliyoruz. Tarım kredilerimizi, “İşletme Kredileri” ve “Yatırım Kredileri” olarak iki ana gruba ayırıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacına uygun olarak 5 yıla varan vadelerde kredi ürünlerimiz bulunuyor. En çok tercih edilen ürünlerimiz arasında Tarımsal Üretim Kredisi yer alıyor. Bu krediyle ekim-dikim, gübreleme, sulama, hasat toplama dönemindeki tüm finansal gereksinimleri hasatta ödemeli şekilde karşılıyoruz. Seracılık Kredisi de vade sonunda anapara ve faiz ödemeli olarak kullanılabilen bir diğer ürünümüz.Traktör Kredisi ürünlerimizle de çiftçilerimize 0 km ve 2. el traktör alımlarında finansman sağlıyoruz." 

SEKTÖRDE İLK BİZ BAŞLATTIK

Düzenli şöyle devam etti: "Sektörde bir ilk olarak 2014’ün son aylarında uygulamaya başladığımız ve bu yıl da devam ettirdiğimiz kampanyamızla işletme finansmanı amaçlı tarım kredilerimizi “İster Faizsiz, İster Masrafsız” seçenekleriyle çiftçilerimizin kullanımına sunuyoruz." 

Ödemeyi 20 gün önce al

VERİMİ Kart'la ilgili bilgi veren Düzenli şöyle devam etti: “Verimli Kart”, tarım sektöründeki üye işyerlerinde yapılan tohum, yem, gübre ve akaryakıt alımlarında kullanılabiliyor. Ayrıca müşterilerimiz bu üye işyerlerindeki faizsiz alışveriş fırsatlarından da yararlanabiliyor. Örneğin şu anda anlaşmalı OPET ve SUNPET istasyonlarından Verimli Kart'la 6 aya kadar faizsiz alışveriş imkânı sunuyoruz. Ödeme vadesini ise hasat zamanına göre belirliyoruz. Ayrıca TMO Kart uygulamamız da bulunuyor. TMO Kart, üreticilerin Toprak Mahsulleri Ofisi’nden yapacağı ürün tahsilatlarına aracılık ediyor ve ürün ödemelerini 20 gün erken alma fırsatı sunuyor." 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım alanında müşteri sayısı 1 milyonu geçtiÖnceki Haber

Tarım alanında müşteri sayısı 1 milyonu...

Bakan Eker Çanakkale’de çiftçilerle bir araya geldiSonraki Haber

Bakan Eker Çanakkale’de çiftçilerle bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar