Şekerbank

Tarım alanında müşteri sayısı 1 milyonu geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım alanında müşteri sayısı 1 milyonu geçti
Türkiye'de tarım bankacılığı bölümü kuran ilk özel banka olduklarını belirten DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, "Tarım alanında müşteri sayımız 1 milyonu geçti" dedi
Tofidass

Dünyanın yedinci büyük tarım ekonomisi konumunda bulunan Türkiye'de bu alanın stratejik önemine ilk günden bu yana büyük önem atfettiklerini belirten DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, DenizBank'ın, söz konusu çalışmalarını, "Çiftçimizin Yüzü Gülsün" bakış açısı ile hayata geçirdiğini söyledi. 

KREDİLER 5 MİLYARI AŞTI 
Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kurduklarını dile getiren Sun, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipler ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre finansal destek sağladıklarını kaydetti. Tarım alanında müşteri sayılarının 1 milyonu, üretici kartlarının ise yarım milyonu aştığını, kredi büyüklüğünün ise 5 milyar TL'ye yaklaştığını vurgulayan Sun, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafı ile de ilgileniyoruz. Üreticilerimizin sosyal hayatlarına değer katmak için çeşitli bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde Türkiye'nin en geniş kapsamlı eğitim seferberliğini hayata geçirerek 5 bin köye 500 bin adet tarımsal içerikli kitap ulaştırdık. Yine bakanlık ile birlikte düzenlediğimiz "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasının yanı sıra bu sene önemli bir projeye daha imza atarak "Tarıma Değer Katanlar" Yarışması'nı hayata geçirdik. Bu yarışma ile tarımsal gelişime gönül veren, çiftçiyi bilinçli ve modern üretim yapması konusunda bilgilendiren 10 bin Tarımsal Yayımın Geliştirme Projesi (TARGEL) ve tarım il müdürlüğü personelinin ödüllendirilerek teşvik edilmesine aracılık ediyoruz. Çiftçimizle aynı dili konuşmak, aynı yöne bakmak vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz." 

ÇİFTÇİLER GÜNÜ'NE ÖZEL TRAKTÖR KAMPANYASI
DenizBank'ın sunduğu ürünler arasında; "SMS Kredi", "Köysel Dönüşüm Kredisi", "Pulluk Mibzer Kredisi", "Düğün Dernek Kredisi" "Tadilat / Modernizasyon Kredisi", "Organik Ürün Kredisi", "İyi Tarım Uygulamaları Kredisi" ve "Sözleşmeli Üretim Kredisi" gibi ürünler bulunuyor. DenizBank ayrıca çiftçiler günü haftasına özel traktör kampanyası da düzenliyor. Yeni kampanya kapsamında çiftçiler, yüzde 0.99 faiz oranı ve dosya masrafsız kredi imkânından faydalanarak traktör sahibi olabiliyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gübre Fabrikaları'nda lokavt kararı alındıÖnceki Haber

Gübre Fabrikaları'nda lokavt kararı alın...

Yapı Kredi'den, 20 farklı kredi seçeneğiyle çiftçiye destekSonraki Haber

Yapı Kredi'den, 20 farklı kredi seçeneği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar