Şekerbank

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde indirim başladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde indirim başladı!
Tofidass

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı vermişti.

 Hükümetin dar gelirli kesimi korumak amacıyla gıda fiyatlarında gerçekleştirdiği indirim hamlelerine bugün yenisi ekliyor. Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) 15 gün önce kuzu eti fiyatlarında gerçekleştirdiği yüzde 25 indirimin ardından bugün de Tarım Kredi marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli fiyat uygulamasına geçildi.

Peki Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde fiyatlarında indirime gidilen ürünler hangileri?

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinden, makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezini indirimli fiyatlarıyla satın alınacak.

ET SATIŞI DA OLACAK

Et ürünlerinde de ESK tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak.

Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu daha sonra yapılacak. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, bin 400'e yakın hizmet noktasında üreticilerin ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

DİĞER MARKETLER DE TAKİP ETMELİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gıda enflasyonuyla mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde önemli bir adıma daha imza atıldığını belirterek, "Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren 30'dan fazla temel tüketim maddesinde indirimli fiyat uygulamasına gidilecek" dedi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ege Bölgesi’nde su ürünleri ve hayvansal mamuller ihracatı 1, 5 milyar doları aştıÖnceki Haber

Ege Bölgesi’nde su ürünleri ve hayvansal...

Acıpayam Belediyesi Zirai İlaç Atıklarını TopluyorSonraki Haber

Acıpayam Belediyesi Zirai İlaç Atıkların...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar