Şekerbank

Özen: 'Hedefimiz her zaman sağlıklı ürünler üretmek olmalı'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özen: 'Hedefimiz her zaman sağlıklı ürünler üretmek olmalı'
Tofidass

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen Kaş Çavdır' da Üretici Ulutaş Ailesini, serasında ziyaret etti

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin ve eğitim çalışmalarının sahadaki yansımalarını görmek ve üreticilerin talep, sorun ve önerilerini dinlemek üzere ikinci üretici ziyareti Kaş Çavdır Mahallesinde domates üretimi yapan Ayşe Ulutaş'a ait serada gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü ile Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Biyolojik Mücadele konulu projede de lider kadın çiftçi olarak yer alan Ayşe Ulutaş'ın serasını ziyaret eden İl Müdürü Özen,  üretimin her aşamasında sahada olan çiftçi kadınların güvenilir ve sağlıklı gıda üretimi için doğru uygulamaları benimsemelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Çiftçi Ulutaş ile birlikte serada bulunan diğer üreticilere her zaman yanlarında oldukları söyleyen  Özen, "Siz varsanız biz varız. Bizim var oluş amacımız üreticilerimizin daha bilinçli bir biçimde üretim yapmalarını sağlamak. Üretilen bu ürünleri hepimiz yiyoruz, çocuklarımıza yediriyoruz. Bu düşünceyle hedefimiz her zaman sağlıklı ürünler üretmek olmalı" dedi.

Özen, bölgede ilk defa serada çilek yetiştiriciliği yaparak çilek üretiminin artmasına katkıda bulunan Ulutaş ailesine ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ayşe Ulutaş, İl ve İlçe Müdürlüğünün eğitimleri sayesinde birçok bilgi edindiklerini ve bunu sahaya aktararak üretime dönüştürdüklerini belirtti. Çiftçi Ulutaş 'Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sayesinde İspanya'ya giderek oradaki seraları gezdik ufkumuz açıldı'' dedi.  Öğrendikleri bilgileri diğer üreticilere de aktardıklarını söyleyen Akıncı, eğitimlerin devam etmesini talep etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Organik Arıcılar Artık Çadırda ve Karanlıkta KalmayacakÖnceki Haber

Organik Arıcılar Artık Çadırda ve Karanl...

İncirde Ekşilik Böceği MücadelesiSonraki Haber

İncirde Ekşilik Böceği Mücadelesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar