Kars VHO, “Zirvede Kadın Var” Etkinliğine Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars VHO, “Zirvede Kadın Var” Etkinliğine Katıldı
Kars’ta düzenlenen “Zirvede Kadın Var” etkinliğine katılan Kars Veteriner Hekimleri Odası, kadınların tarım ve hayvancılıktaki rolüne dikkat çekti.

Kars’ta düzenlenen “Zirvede Kadın Var” programı, kadınların üretimden toplumsal hayata kadar uzanan etkisini çok boyutlu şekilde ele aldı. Türkiye’nin çok disiplinli kadın zirvelerinden biri olarak öne çıkan etkinlik, şehirde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Kars Veteriner Hekimleri Odası da programda yer alarak, kadınların tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmadaki rolüne dikkat çekti. Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte farklı kurum ve alanlardan temsilciler bir araya geldi.

Veteriner Hekim Ercan Ödül, yaptığı konuşmada kadınların üretim zincirindeki kritik konumuna vurgu yaptı. Kadın emeğinin tarım ve hayvancılıkta sürdürülebilirliğin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Ödül, bu katkının daha görünür hale gelmesi gerektiğini ifade etti.

Etkinlik; hukuk, akademi, sivil toplum ve iş dünyasından temsilcilerin katılımıyla çok yönlü bir platform sundu. Katılımcılar, kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki yerinin güçlendirilmesine yönelik görüşlerini paylaştı.

Kars Veteriner Hekimleri Odası, kadınların her alanda daha güçlü temsil edilmesine yönelik çalışmaları desteklediğini belirterek, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahin: Şeker Üretiminde Dünyanın En Büyük 5 Gücünden BiriyizÖnceki Haber

Şahin: Şeker Üretiminde Dünyanın En Büyü...

Ege YMSİB: Yaş Meyve Sebze İhracatı Yüzde 30 ArttıSonraki Haber

Ege YMSİB: Yaş Meyve Sebze İhracatı Yüzd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar