Şekerbank

FAO genç yetenekleri bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FAO genç yetenekleri bekliyor
BM kuruluşu, 7 Ekim'de sanal bir kariyer fuarı aracılığıyla Avrupa ve Orta Asya'da işe alım yapıyor

BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), açlığın olmadığı bir dünya yaratmaya yardımcı olacak yenilikçi ve istekli genç yetenekler arıyor. FAO 7 Ekim'de, sanal bir kariyer fuarında genç profesyoneller ve öğrenciler için yeni istihdam fırsatları sunacak.

Avrupa ve Orta Asya bölgesi için, Genç Profesyoneller Programı kapsamında, genç mezunlara anlamlı bir mesleki deneyim sunmanın yanı sıra uluslararası işbirliği faaliyetlerini deneyimlemelerini sağlarken, küresel açlıkla mücadele için teknik uzmanlıklarını göstermelerini sağlayan iki pozisyon sunulacak.

“Açlığın sona erdirilmesinde herkesin rol oynayabileceğine inanıyoruz, gençlerin ve genç yeteneklerin desteği olmadan bu hedefe ulaşamayız” ifadelerini kullanan FAO idari yetkilisi Stefano Bonezzi, “Dijital tarım veya iklim değişikliği ve afetlere dayanıklılık konularında bilgili stajyerler ve genç profesyoneller, FAO'nun Budapeşte, Macaristan merkezli Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisinde iki yıllık FAO pozisyonlarına başvurabilir” dedi.

Sanal kariyer fuarında, ziyaretçiler FAO ve FAO’nun Lizbon'dan Vladivostok'a ve Kuzey Kutup Dairesi'nden Orta Asya'nın Pamir Dağları'na uzanan geniş ve çeşitli bir bölge olan Avrupa ve Orta Asya'daki çalışmaları hakkında bilgi edinecek ve ofisin insan kaynakları uzmanı ve diğer çalışanlarıyla sohbet edecek.

Bonezzi, "İklim değişikliği ve afetlere dayanıklılık konusundaki genç profesyonel uzmanların yanı sıra dijital tarım konusundaki genç profesyonel, hem bölgenin gıda sistemlerinin daha fazla sürdürülebilirlik yönünde dönüştürülmesinde kilit bir role sahip olacak hem de bölgenin gıda ve tarım alanlarındaki zorluklarını ele alacaktır"diye konuştu.

FAO, Birleşmiş Milletler'in açlığı yenmek için uluslararası çabalara öncülük eden uzmanlaşmış bir ajansıdır. FAO Avrupa ve Orta Asya ofisi, ekinler, hayvancılık, ormancılık, balıkçılık, gıda güvenliği ve beslenme, ticaret ve tarım politikası konusunda uzmanlığa sahip olup, Örgütün bölgedeki 53 Üye Ülke ve bir Üye Kuruluş (Avrupa Birliği) faaliyetlerini denetliyor ve koordine ediyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerli Patates Niğşah Verimiyle Üreticisini GüldürüyorÖnceki Haber

Yerli Patates Niğşah Verimiyle Üreticisi...

Yüzde 75 Hibeli Yem Bitkileri Tohumu DağıtıldıSonraki Haber

Yüzde 75 Hibeli Yem Bitkileri Tohumu Dağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar