Şekerbank

Borçka Tarımın Paydaşları Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borçka Tarımın Paydaşları Bir Araya Geldi
Tofidass

Borçka Ziraat Odasının Organizasyonunda tarımın paydaşlarını bir araya getiren toplantıya; Borçka Kaymakamı Ertuğrul ÖRNEK, Borçka Belediye Başkanı Aslan ATAN, Artvin Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İshak HACIKAMİLOĞLU, Borçka İlçe Müdürü M.Fatih CİNEVİZ, İl Genel Meclis Başkanı Hasan DİLBEROĞLU, Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İSKENDEROĞLU, diğer daire amirleri, ilçe Ziraat Odası Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Köy Muhtarları, kursiyer öğrenciler ve çok sayıda üretici katıldı.    

Toplantıya katılan İl Müdürü İshak HACIKAMİLOĞLU yaptığı açılış konuşmasında; "Borçka'da çok değerli insanlarla salonumuz ağzına kadar dolu gerçekten gururlandım. Ziraat Odası başkanını yürekten kutluyorum. Tarım ve Hayvancılık olarak ilçemizde çok güzel çalışmalar yapıldı. Bana öyle geliyor ki genç bir Ziraat Odası Başkanıyla farklı bir ivme kazandığı da bugün salondan hepimize yansıyor ve bunun olumlu etkilerini de görüyoruz. Bu salonda söylenmesi gereken çok güzel sözler var ama sunumlar da çok güzel Kaymakam bey, Belediye Başkanım ve çok değerli konuklar hepinizi bu güzel salonda bir araya getiren Ziraat Odası Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum ve sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum." dedi.

Toplantı  Borçka Kaymakamı Ertuğrul ÖRNEK ve Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İSKENDEROĞLU 'nun konuşmalarıyla devam etmiştir. Daha sonra Borçka İlçe Müdürü M.Fatih CİNEVİZ tarafından yapılan Borçka tarımı ve Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi hakkında bilgi verilmiştir.

Program daha sonra Borçka Orman İşletme Müdürlüğü ile Borçka Ziraat Odası Başkanlığı işbirliğinde, doğada polen eksikliği hissedildiği dönemde polen üretimi yapacak fidanlarla koloni başına düşen polen miktarını artırarak koloniyi nektar dönemine hazırlayıp verim artırmak ve sürdürülebilir arıcılık için fidan çeşitliliğini sağlamak amacıyla fidan dağıtımı, plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi ile toplantı sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Damızlık Koçlar Görücüye ÇıktıÖnceki Haber

Damızlık Koçlar Görücüye Çıktı

Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetimleri BaşladıSonraki Haber

Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetimleri Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar