Şekerbank

Belediye serasından halkın bakkalına

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye serasından halkın bakkalına
Tofidass

Safranbolu Belediyesi seralarında üretilen organik, ata tohumu sebze ve meyveler her Cuma ve Cumartesi günleri Halkın Bakkalı tezgâhlarında Safranbolu halkı ile buluşacak.

Safranbolu Belediyesi’nin Yazıköy’de yer alan seralarında üretilen ve ata tohumu özelliği taşıyan domates, salatalık, biber, patlıcan, fasulye gibi ürünler artık Halkın Bakkal’ında yerini alıyor. Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi’nde daha önce Çankaya Belediyesi’nin destekleri ile açılan Çankaya Parkı içerisinde yer alan Halkın Bakkal’ında Türkiye’deki çeşitli kooperatiflerin ürettiği organik ürünler satılıyordu. Bu ürünlere bir ilave de Safranbolu Belediyesi’nden geldi ve seralarda üretilen ürünler artık bu bakkalda oluşturulan mini manavda satışa çıkarılacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Daha Önce Açıklamıştı: ‘’Mini Manav Oluşturarak Seralarımızda Üretilen Doğal Ürünleri Safranbolu Halkı İle Buluşturacağız’’

8 Haziran’da Çankaya Parkı açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse organik tarımın önemine dikkat çekmiş ve tamamen doğal ürünlerin satışa sunulacağı Halkın Bakkal’ında Safranbolu Belediye seralarında üretilen organik ürünlerin oluşturulacak mini manavda satışa sunulacağı bilgisini vererek şunları söylemişti: ‘’Halkın Bakkal’ında çok yakında mini bir manav da göreceksiniz. Bu gördüğünüz manavdaki tüm sebzeler yine Safranbolu Belediyesi’nin seralarında üretilmiş, tarım alanında üretilmiş sebzeler olacak. Onları da yine sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağız. Bugüne kadar yaptığımız tüm işler bizim gururumuz, bundan sonra yapacaklarımız da heyecanımız olacak."

Organik tarıma önem veren Safranbolu halkı, her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Safranbolu Belediyesi seralarında üretilen doğal tarım ürünlerine Halkın Bakkal’ında ulaşma imkânı bulacak.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Superior Seedless Çeşidi Sofralık Üzümün ihracat yolculuğu başladıÖnceki Haber

Superior Seedless Çeşidi Sofralık Üzümün...

Olta Balıkçıları Seydişehir’de buluştuSonraki Haber

Olta Balıkçıları Seydişehir’de buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar