Bakan Yumaklı: Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yumaklı: Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti Sürüyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman başta olmak üzere aşırı hava olaylarından etkilenen bölgelerde TARSİM ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin farklı bölgelerinde etkili olan aşırı hava olaylarından zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Yumaklı, özellikle Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman’da etkili olan aşırı yağış, kar, dolu, fırtına ve hortum nedeniyle üreticilerin olumsuz etkilendiğini belirtti. Açıklamada, devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğu vurgulandı.

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) ekiplerinin bölgelerde hasar tespit çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü aktaran Yumaklı, sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

Açıklamada ayrıca, aşırı hava olayları sonucu Şanlıurfa’da hayatını kaybeden bir vatandaş için başsağlığı dilenirken, yaralananlara acil şifa temennisinde bulunuldu.

Yetkililer, üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik çalışmaların ilgili kurumlar tarafından sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üsküdar Belediyesi İstanbul’da Ata Tohumu Etkinliği DüzenlediÖnceki Haber

Üsküdar Belediyesi İstanbul’da Ata Tohum...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar