Şekerbank

TürkTraktör Yeni Ürünleriyle Adana Tarım Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TürkTraktör Yeni Ürünleriyle Adana Tarım Fuarı’nda
Türkiye'nin tarım mekanizasyonundaki lider firması ve otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör'ün premium markası CASE IH, 15. Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda en güncel emisyon seviyesine sahip traktör modelleri, tarım ekipmanları ve hassas tarım teknolojileriyle Çukurova çiftçisiyle buluşuyor. Yeni CASE IH JXC ve Yeni CASE IH OPTUM AFS Connect Serisi traktörleri de Adana’ya getiren TürkTraktör, CASE IH Büyük Balya ve Hassas Ekim Makinelerini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.
Tofidass

TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, Türkiye traktör pazarı sıralamasında üçüncü sıraya yerleşen ve premium özellikleriyle çiftçinin yükselen yıldızı haline gelen CASE IH’in en yeni teknolojilerine sahip modellerini Çukurova çiftçisiyle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Traktörlerin yanı sıra yüksek verimlilik sağlayan Hassas Tarım Teknolojilerini ve Hassas Ekim Makinelerini de Adana’da görücüye çıkardıklarını söyleyen Canbeyli; "CASE IH'in Faz 5 emisyon seviyesindeki çevreci motorlara sahip en yeni modelleri, hem daha çevreci hem de daha tutumlu Yeni nesil motorlar sayesinde çiftçimiz en üst seviyede verimlilikle toprağını işlerken çevreye de en az oranda zarar vermiş olacak.” dedi.

Fuara Özel İndirim Kampanyası

TürkTraktör, Adana Tarım Fuarı’na özel avantajlı finansman kampanyalarını da çiftçilere sunuyor. Kasım ayı boyunca yerli traktör alımlarında geçerli olmak üzere; pulluk ve römorklarda geçerli 10.000 TL indirim Kasım ve Aralık ayları boyunca çiftçileri bekliyor olacak.

Hassas Tarım Teknolojileri: CASE IH Farmall X ProGuide

Türkiye’nin büyüyen markası Case IH, Hassas Tarım Teknolojilerini yeni tasarımı ve sunduğu özelliklerle herkesin beğenisini toplayan Farmall X serisi ile buluşturuyor. Tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sunan ProGuide sistemi sayesinde yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerde önemli bir tasarruf sağlıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve üstün otomatik dümenleme özellikleri, Farmall X ProGuide’ı sınıfının yıldızı haline getiriyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli’de Kekik Sektörü Değerlendirme Toplantısı YapıldıÖnceki Haber

Denizli’de Kekik Sektörü Değerlendirme T...

Tek Sağlık Yeni Pandemilere Karşı Ortak Akıl SavunmasıdırSonraki Haber

Tek Sağlık Yeni Pandemilere Karşı Ortak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar