Trump: USDA yetkilileri çiftliklerde görev alacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trump: USDA yetkilileri çiftliklerde görev alacak
ABD’de Tarım Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan anlaşma kapsamında federal yetkililerin çiftliklerde çalışarak sektörü yerinde öğrenmesi planlanıyor.

ABD’de Tarım Bakanlığı (USDA) ile İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan yeni anlaşma, tarım sektörüne yönelik bürokratik yükün azaltılmasını ve kamu arazilerinin daha etkin kullanılmasını hedefliyor.

Federal yetkililer sahaya inecek

Anlaşmanın dikkat çeken maddelerinden biri, her iki bakanlığa bağlı federal yetkililerin çiftliklerde ve ranchlerde çalışarak hayvancılık faaliyetlerini yerinde öğrenmesi oldu. Bu uygulama ile karar vericilerin sektörü daha yakından tanıması amaçlanıyor.

Amaç: Daha gerçekçi karar mekanizması

Resmi belgede yer alan ifadelere göre, oluşturulacak programlar sayesinde yetkililer sahada doğrudan deneyim kazanacak. Böylece mevcut sorunların daha iyi anlaşılması ve politika kararlarının daha gerçekçi verilmesi hedefleniyor.

Bürokrasi azaltma ve arazi kullanımı

Anlaşma kapsamında ayrıca çiftçiler üzerindeki bürokratik yükün azaltılması ve kamu arazilerinin hayvancılık faaliyetleri için kullanımının kolaylaştırılması planlanıyor.

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya ve Hindistan’dan Üre Üretimi İçin Ortak ProjeÖnceki Haber

Rusya ve Hindistan’dan Üre Üretimi İçin...

FAO: Buğday ve mısır fiyatları yükseldiSonraki Haber

FAO: Buğday ve mısır fiyatları yükseldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar