Şekerbank

Tarımda Üretim Planlaması Yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarımda Üretim Planlaması Yok
CHP ADANA MİLLETVEKİLİ ZÜLFİKAR İNÖNÜ TÜMER: KÖYLÜLERİMİZ, SON YILLARIN EN ZOR GÜNLERİNİ YAŞIYOR
Tofidass

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ilçe gezilerini aralıksız sürdürüyor. İlçe örgütleriyle buluşmasının ardından esnafları, köylüleri ve çiftçileri ziyaret eden, sorunlarını dinleyen Tümer’in bu seferki durağı Yumurtalık oldu.
CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla ilçe binasında bir araya gelen Tümer, partililerle görüş alışverişinde bulundu.
Görüşmenin ardından Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’i makamında ziyaret eden Tümer, ilçe hizmetleriyle ilgili bilgi aldı. 
Belediye ziyaretinden sonra ilçe merkezindeki vatandaşlar ve esnafla görüşen Tümer, sahil kenti olmasına karşın henüz bir hareketlilik yaşanmayan Yumurtalık’ta esnafın da büyük sıkıntılar çektiğine tanık oldu.

ÇİFTÇİ ÜRÜNÜNÜ DEĞERİNDE SATAMIYOR
İlçe merkezinin ardından İlçe örgütüyle birlikte köy ziyaretlerine başlayan Tümer, sırasıyla Demirtaş, Sugözü, Zeytinbeli ve Yeniköy’deki vatandaşlarla bir araya geldi.
Köylerde çoğunluğu çiftçilikle hayatlarını idame eden vatandaşların tarım sektöründe yaşanan daralma nedeniyle ürününü değerinde satamadığını ifade eden Tümer, tarım kenti olmasına karşın Adana’da buğday, mısır, pamuk, patates ve soğan üreticisinin büyük zararla karşı karşıya kaldığını ifade etti.
Hükümetin tarım politikasının olmadığına işaret eden Tümer, üretim planlamasını yıllardır hayata geçiremeyen iktidarın çiftçiyi son yıllarda görülmemiş bir şekilde çıkmaza sürüklediğini vurguladı.
İlçe halkının yol, su, kanalizasyon, tarım topraklarında toplulaştırma gibi belli başlı sorunlarını dinleyen Tümer, bu konularla ilgili yetkilileri anında telefonla arayarak çözüm aradı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batman’da Nitratlı Gübreler Depoya KaldırıldıÖnceki Haber

Batman’da Nitratlı Gübreler Depoya Kaldı...

Mera tecavüzleri, hayvan üreticilerini mağdur ediyorSonraki Haber

Mera tecavüzleri, hayvan üreticilerini m...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar