Şekerbank

Tarım ve Gıda Fuarı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım ve Gıda Fuarı Hazırlık Toplantısı Yapıldı
Anamur Tarım ve Gıda Fuarı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Tofidass

Toplantı Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nda Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, CNR Fuarcılık,  İlçe Tarım Müdürlüğü, Alata Araştırma Şirketi, Ziraat Odası, Muz-Bir, Belediye Birim Müdürleri ve Basın Mensupları’nın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleşen Kaymakam Cengiz Cantürk geçen yıl 1.si düzenlenen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nın bu yıl daha etkili bir biçimde gerçekleştirileceğini belirtti. Cantürk konuşmasında geçen yıl görülen eksikliklerin bu yıl giderileceğini kaydetti.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Geçtiğimiz yıl 1.s, düzenlenen Tarım ve Gıda Fuarı’nın Anamur için bir tecrübe olduğunu, bu yıl 8-11 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda daha iyi ve etkili, katılımcısı yüksek bir fuarın gerçekleştirileceğini, gelecek yıllarda da CNR Fuarcılık firmasının tecrübesiyle de fuarın uluslararası boyuta taşınacağını ifade etti.

Başkan Mehmet Türe 2 ve 8 Ekim tarihleri arasında Girne-Anamur Kardeş Kent Görüşmeleri için Kıbrıs’a gideceğini ve oradaki tüm yetkilileri Fuara davet edeceğini kaydetti. Anamur Tarım ve Gıda fuarı’nın heyecanını daha şimdiden yaşadıklarını söyleyen Başkan Türe bu yıl çok farklı bir fuara imza atılacağını belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu konuşmasında CNR Firması ile ilk koordine kurulduğu anları hatırlatarak bu fuarın zor şartlar altında gerçekleştirildiğini, bu yıl üzerine koyarak daha kapsamlı bir organizasyona imza atılacağını ifade etti. Fuardan sonraki hafta KKTC’de işadamları ile toplantı yapılacağını ve KKTC’li işadamlarını Anamur’a davet edeceğini kaydeden Torunoğlu Anamur Tarım ve Gıda Fuarı için Anamur’daki tüm kurum ve kuruluşların seferber olacağını söyledi.

Alata Araştırma Firması yetkilileri Anamur tarım ve Gıda Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek organizasyonlar için yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Bitki Koruma Bölümü Başkanı İzzet Kadıoğlu Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nı Anamur’a kazandıran Başkan Mehmet Türe’ye teşekkür ederek, fuar kapsamında Bitki koruma ve Çiftçi eğitimi konusunda konferans ve eğitim seminerleri vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Oldukça verimli geçen toplantı sonrası Ziraat Odası ve ilçe Tarım Müdürlüğü Fuar kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumların organizasyonu konusunda sorumluluk aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kağıthane'de Kurban Alanları DenetlendiÖnceki Haber

Kağıthane'de Kurban Alanları Denetlendi

TMO Alım Sezonunu TamamlıyorSonraki Haber

TMO Alım Sezonunu Tamamlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar