Şekerbank

Tarım Kredi marketlerde Ramazan hareketliliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Kredi marketlerde Ramazan hareketliliği
Tofidass

Tüketiciler sabit fiyat uygulamasından memnun

Türkiye genelinde Ramazan ayı boyunca sabit fiyat uygulamasına başlayan ve indirimli ürünlerle tüketicilere hizmet veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde hareketlilik yaşanıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Market, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’da tüketicilere destek olmak amacıyla temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatları sabitledi. Kooperatif Marketlerde ülke genelinde 900 çeşit üründe süren sabit fiyat uygulaması kapsamında bakliyat ve unlu mamuller, temizlik maddeleri, Et ve Süt Kurumu’na (ESK) ait ürünler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı şu günlerde kooperatif marketlerin koruyucu bir özelliğe sahip olduğunu belirten bir vatandaş, “Tarım Kredi Marketlerimiz bizi diğer marketlere karşı koruyucu bir özelliğe sahip. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle süt ürünlerindeki indirimler bizi kendisine bağlıyor. Mesela ben köyden tereyağı getirtiyordum artık getirtmiyorum. Yoğurt, süt alıyordum. Tarım Kredi’den alıyoruz artık. Fiyatlar gerçekten uygun burada” dedi.

Ramazan ayı boyunca fiyatların sabitlenmesi hakkında görüşünü belirten tüketicilerimizden bir kişi “Bu iyi bir gelişme, bizim bulunduğumuz kesim daha çok memur, işçi kesimi fiyatların sabitlenmesi işine gelir insanlarımızın bu konuda da gerçekten memnunuz” ifadelerini kullandı.

Sabit fiyat uygulamasından memnun olduğunu belirten diğer bir vatandaşımız ise “Memnunuz, bazı marketlere göre uygun” dedi.

Bakliyat ve unlu mamullerden yana tercihini kullanan bir vatandaşımız ise “Fiyatları güzel ve uygun buluyoruz. Genellikle bakliyat, yağ, un, şeker tercih ediyoruz. Fiyatlar diğer marketlere göre biraz daha uygun” şeklinde konuştu.

Uygun fiyatlardan memnun olduğunu belirten bir tüketicimiz ise “Gayet hesaplı ve uygun. İhtiyaç halinde alışverişlerimizi buradan yapıyoruz. Eşimle beraber geliyoruz, alışverişimizi yapıp gidiyoruz. Fiyatlar gayet makul” diye konuştu.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gıda fiyatları 2022’de dünya çapında rekor seviyeye ulaştıÖnceki Haber

Gıda fiyatları 2022’de dünya çapında...

Tarladan Sofraya Kalıntısız Yaşam buluşmaları devam ediyorSonraki Haber

Tarladan Sofraya Kalıntısız Yaşam buluşm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar