Şekerbank

Reis Gıda bakliyatın tarladan sofraya uzanan yolculuğunu üniversite öğrencilerine anlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Reis Gıda bakliyatın tarladan sofraya uzanan yolculuğunu üniversite öğrencilerine anlatıyor
Sağlıklı ve doğru beslenmeye yönelik toplumsal bilinç yaratmak amacıyla hayata geçirdiği “Abur Cubura Karnımız Tok” kampanyasını, “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” kampanyasıyla sürdüren Reis Gıda, kampanyanın etki alanını genişletmek ve obezite ile mücadeleye hız kazandırmak amacıyla üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor
Tofidass

Bu kapsamda; son bir ayda İstanbul Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Beykent Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis,  Gelişim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi öğrencilerini Reis Gıda’da ağırladı.  Öğrencilere bakliyatın tarladan sofraya uzanan yolculuğunu, ileri teknolojiye sahip tesisinde uygulamalı olarak anlatan Mehmet Reis, geçtiğimizde günlerde de Sembol Okulları öğrencileriyle bir araya gelerek bu geleneği sürdürdü.

34 yıldır bakliyat sektörünün lideri olarak tüketiciyi yüzde 100 yerli tohumdan üretilen ürünlerle buluşturan Reis Gıda’nın, sağlıklı ve doğru beslenme yönünde etkili bir bilinç yaratmak hedefiyle hayata geçirdiği “Abur Cubura Karnımız Tok” kampanyasının devamı olan “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” kampanyası, üniversite öğrencileri işbirliğinde değer kazanıyor. Reis Gıda, kampanyanın gelecek nesilleri temsil eden gençlere ulaşabilmesi için üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek, bakliyat üretiminin tarladan sofraya uzanan yolculuğunu onlara anlatıyor.

Düzenli öğrenci buluşmaları

Türkiye’nin sayılı Sevgi Şirketlerinden olan Reis Gıda, sektördeki uzmanlığını toplumla paylaşma konusundaki liderliğini, üniversite öğrencileri ile söyleşiler yaparak bir kez daha kanıtlıyor. “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” kampanyası aracılığıyla geleceğin mimarı çocuk ve gençler başta olmak üzere tüm bireyleri, obezite konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, üniversite öğrencileriyle düzenli olarak gerçekleştirilen buluşmaları da bu kapsamda değerlendirdiklerini ifade etti. Reis konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Üniversite öğrencileri ile sürdürdüğümüz işbirlikleri aracılığıyla onlara ileri teknolojiye sahip tesisimizde bakliyatın tarladan sofraya uzanan yolculuğunu anlatıyoruz. Bakliyatın sağlıklı ve doğru beslenmedeki etkin gücünü ortaya koyan bir yaklaşımla, son bir ayda İstanbul Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Beykent Üniversitesi’ni bizzat ziyaret ederek geleceğin gıda mühendisi olacak öğrencilerle bir araya geldim. Son olarak da Gelişim Üniversitesiöğrencileri kurumumuzda ağırlayarak, bakliyat üretiminin tarladan sofraya uzanan yolculuğunu, üretimin tüm aşamalarını birebir göstererek anlattık. Geleceğin iş adamları ve iş kadınları olarak gördüğümüz gençlerimize bakliyatın üretim aşamalarının yanı sıra, sağlıklı beslenme noktasında gelecek nesillere sağlayacağı faydaları ortaya koyduk. Reis Gıda olarak üniversite öğrencileri ile bu kapsamda sürdürdüğümüz işbirliklerinin, amacına hizmet ettiği inancındayız.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fıstığımız Bol Olsun Projesi’nde ikinci aşamaya geçildiÖnceki Haber

Fıstığımız Bol Olsun Projesi’nde ikinci...

UHT SÜT MELEK Mİ ŞEYTAN MI?Sonraki Haber

UHT SÜT MELEK Mİ ŞEYTAN MI?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar