Şekerbank

Minikler Yöresel Tarım Bilgi Yarışmasında Yarıştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minikler Yöresel Tarım Bilgi Yarışmasında Yarıştılar
Bayramiç Ziraat Odası, Denizbank, Şekerbank ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ortaokullar arası, meyve, sebze, tarım ve hayvancılık konu bilgi yarışmasında 8 okul kıyasıya yarıştı.
Tofidass

Bayramiç Ziraat Odası, Denizbank, Şekerbank'ın destek verdiği ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ortaokullar arası, meyve, sebze, tarım ve hayvancılık konu bilgi yarışmasında 8 okul kıyasıya yarıştı. Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen yarışmaya 8 okul katıldı. İlk etapta 20 soru cevaplayan okular arasından Gazi Ortaokulu birinci oldu. İkincilik ve üçüncülük yarışını sürdüren 3 okul arasından Evciler ortaokulu ikinci ve Türkmenli Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken birinci, ikinci ve üçüncü olan okul öğrencilerine Denizbank Trakya Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Mehmet Kel,  Denizbank Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Aslı Arıkan, Denizbank Bayramiç Şube Müdürü Onur Deniz Yıldız,  Şekerbank Çanakkale Şube Müdürü Tolga Atalan, Şekerbank Çanakkale Tarım Bankacılığı Temsilcisi Ertan Kısaoğlu, Şekerbank Çanakkale Tarım Bankacılığı Temsilcisi Ayşegül Telli, Bayramiç Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet Çakıroğlu, Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Selahattin Gökhan çeşitli ödüller verdi.

Bilgi yarışmasına katılan öğrencilerin Meyve, sebze, tarım ve hayvancılık konusundaki bilgileri ise katılımcılardan büyük alkış aldı. En büyük alkışı ise Bayramiç Bölgesinde yoğun olarak yapılan meyvecilik ve sebzecilikte kullanılan tarım ilaç atıklarının ne yapılması konusundaki soruyu tüm okulların doğru cevap vermesi salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı.

Ayrıca Resim, Şiir ve Hikaye dalında yarışmaya katılarak derece alan öğrencilere de sponsor bankalar hediye çeki verdi.

Yarışmayı siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ile veliler izledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmarabirlik'in yeni Genel Müdürü İsmail AcarÖnceki Haber

Marmarabirlik'in yeni Genel Müdürü İsmai...

Vodafone Akıllı Köy’ün Su Yönetimi Netafim Teknolojileri İle Dünyaya Örnek OlacakSonraki Haber

Vodafone Akıllı Köy’ün Su Yönetimi Netaf...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar