Şekerbank

Meteoroloji’den Son Dakika! Önümüzdeki Hafta Sağanak Geri Geliyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tofidass

Meteoroloji’den yapılan son dakika değerlendirmesine göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor, hafta sonu hava az bulutlu ve güneşli olacak. Önümüzdeki hafta ise salı gününden itibaren ise sağanak yağışlı hava geri dönüyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güney Ege ve Batı Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzeybatı kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğsunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pancar üreticisi Babaözlü: Söylediklerim benim değil, Türkiye’nin derdiÖnceki Haber

Pancar üreticisi Babaözlü: Söylediklerim...

Nişasta Bazlı Şeker Kotasının Yüzde 10’dan Yüzde 5’e ÇekilecekSonraki Haber

Nişasta Bazlı Şeker Kotasının Yüzde 10’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar