Şekerbank

Karayama: Çiftçimize Nasıl Daha Kaliteli Ve Daha İyi Hizmet Verebileceğimizin Gayreti İçerisinde Olmalıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karayama: Çiftçimize Nasıl Daha Kaliteli Ve Daha İyi Hizmet Verebileceğimizin Gayreti İçerisinde Olmalıyız
Tofidass

GÜBRETAŞ’ın Türkiye genelindeki önemli satış paydaşı bayiler ve Tarım Kredi Kooperatifi yetkililerinin katılımıyla düzenlenen Değerlendirme Toplantısı, Antalya’da gerçekleştirildi.

Sektöründeki liderliğini ve büyümesini sürdüren GÜBRETAŞ; satış rekoruyla tamamladığı 2016 yılı ile 2017 ilk yarısının sonuçlarını değerlendirmek, başarılı bayii ve kooperatiflere ödüllerini vermek, ayrıca şirketin yeni hedefleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Türkiye genelindeki önemli satış paydaşlarının katılımıyla kapsamlı bir Değerlendirme Toplantısı organize etti.

Üç yıl aradan sonra gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısı, üçer günlük programlarla iki ayrı grup halinde Antalya’da düzenlendi. “Bu toprağın renklerinde biz varız” konseptiyle hazırlanan organizasyonun 25-28 Eylül arasındaki ilk bölümünde, geçen dönem satış başarısına ulaşan GÜBRETAŞ bayileri ile beraber faaliyetler değerlendirildi.

Organizasyonun 28 Eylül - 1 Ekim arasındaki bölümüne ise gübre satışında başarı sağlayan Tarım Kredi Kooperatifleri’nden yetkililer ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ve GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu üyeleri ile yöneticiler de katıldı.

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Tarım Kredi ve iştiraklerinin mevcut durumundan memnuniyet ile çok daha büyük başarılara olan inancını dile getirdi. Ülke tarımının gelişmesi için çalışan büyük bir aile olduklarını vurgulayan Külcü, çiftçiye hizmet anlayışı ile ekonomik başarının birbirini tamamladığını söyledi.

Çiftçimize nasıl daha kaliteli ve daha iyi hizmet verebileceğimizin gayreti içerisinde olmalıyız”

Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü ve GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karayama toplantıda yaptığı konuşmada, tüm dünyada gıda güvenliği açısından tarımın öneminin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Türkiye’nin en büyük tarım ailesi olan Tarım Kredi Kooperatifleri ile bu ailenin önemli şirketi GÜBRETAŞ’ın sektörde öncü bir rol üstlendiğini vurgulayan Ayhan Karayama, “Şirketin son yıllardaki başarılarında Tarım Kredi Kooperatifleri’nin büyük payı var. Ancak bu başarılarla yetinmemeliyiz. Çiftçimize nasıl daha kaliteli ve daha iyi hizmet verebileceğimizin gayreti içerisinde olmalıyız” dedi. Tarım Kredi ile kurum çatısı altındaki şirketlerin faaliyetleri ve hedefleri hakkında da bilgiler veren Ayhan Karayama, “Sektördeki öncü rolümüzü sürdürmeye yönelik yeni projelerimiz ve yatırımlarımız devam ediyor. Bu toplantılarda yapılan bilgi paylaşımı ve fikir alışverişinin sağlayacağı enerjiyle önümüzdeki dönem yeni başarılara hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

“Hedef 2 milyon ton”

Gübretaş’ın başarılı faaliyetlerine vurgu yapan Karayama, “GÜBRETAŞ’ın 2000’li yılların başında 600 bin ton satış miktarı geçen yıl 1,8 milyon ton seviyelerine gelmiş durumda. Son 15 yıldaki büyüme çizgisiyle Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında en üst sıralara yükselen Gübretaş, Fortune 500 listesinde 56. sırada yer alırken, aynı zamanda İSO 500 listesinde de 49 yıldır sürekli yer almayı başarabilen 13 şirketten biridir.  GÜBRETAŞ, gübre konusunda kooperatiflerimizin de katkısıyla bu yıl için 2 milyon tona yakın satış hedeflemektedir. Bu başarı tarım kredi ailesinin ortak başarısıdır, birlikte başarısıdır. Bu birliktelik, işbirliği ve sinerji devam ettiği sürece başarı da artarak devam edecektir.

Toplantılarda açılış konuşmasını yapan Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı da katılımcılara GÜBRETAŞ’ın faaliyetleri, yatırımları ve kurumsal hedefleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye’de öncü ve dünyada markalaşmış bir şirket olma hedefine doğru ilerlediklerini kaydeden Genel Müdür Yumaklı, “Bu hedefe ulaşma yolunda ana hissedarımız Tarım Kredi Kooperatifleri ve diğer satış paydaşlarımızla birlikte büyük bir aile duygusuyla hareket ediyoruz. Bu aile ruhu ve birlikteliği bize güç veriyor. Oluşan bu sinerji sayesinde önümüzdeki dönemde de GÜBRETAŞ’ın, tarım sektörünün ve Türkiye’nin büyümesine hep birlikte katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen oturumda ise Merkez Birliği Genel Müdürü Ayhan Karayama ve Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı, kooperatiflerin ve bölgelerin; talep, sorun ve önerilerini dinledi.

GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Metin Özyürek ise, “Dünyada ve Türkiye’de Gübre Sektörü” başlıklı sunumuyla sektördeki gelişmeler, sorunlar ve hedefler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daha sonra ortak faaliyetlerle ilgili sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Öğleden sonraki bölümde ise geçtiğimiz son 3 yılda katı ve sıvı-toz gübre satışlarında en yüksek başarıya ulaşan satış noktalarına plaketleri takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den Tropik DestekÖnceki Haber

Büyükşehir’den Tropik Destek

Çiftçi Ve Üreticilerden Başkan Sekmen’e Fuar TeşekkürüSonraki Haber

Çiftçi Ve Üreticilerden Başkan Sekmen’e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar