Şekerbank

Gaziantep Tarımı Fotoğraf Karelerine Yansıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Tarımı Fotoğraf Karelerine Yansıyor
GAZİANTEP TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET TİRYAKİOĞLU
Tofidass

Gaziantep Ticaret Borsası’nın (GTB) 2015 yılı üretim sezonu nedeniyle düzenlediği ‘Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı fotoğraf yarışması fotoğraf severlerin büyük ilgisini topluyor. Yarışmaya başvurular 28 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek.
Gaziantep’in tarımsal ürün zenginliğini ön plana çıkarmak ve tanıtmak amacıyla GTB tarafından organize edilen fotoğraf yarışması çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısının ilgisini çekti. Yarışmaya katılmak için doğa yürüyüşlerine ve çeşitli kır gezilerine çıkan fotoğraf tutkunları, şehrin çeşitli bölgelerinde objektiflerine takılan eşsiz tarım ve insan manzaralarını fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirdiler.
Yarışmaya gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, ’Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ konulu fotoğraf yarışmasına başvuruların 28 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceğini belirtti.
Başvuruların GTB’nin resmi web sitesi www.gtb.org.tr adresi üzerinden yapıldığını anımsatan Tiryakioğlu, "Gaziantep’te tarımı yapılan tüm ürünlerin ekimi, işlenmesi ve hasadını konu alan yarışmaya fotoğraf sanatına gönül vermiş herkesi katılmaya ve destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
Tiryakioğlu, yarışma sayesinde yöre halkı tarafından çeşitli tarım ürünlerinin işlenmesinde kullanılan asırlık geleneksel yöntemleri de fotoğraf kareleriyle tanıtma fırsatı bulacaklarını sözlerine ekledi.
BÜYÜK ÖDÜL 3 TAM ALTIN
Fotoğraf yarışmasının sonucunun seçici kurul tarafından 01 Eylül 2015 tarihinde duyurulacağını aktaran Tiryakioğlu, yarışmada birinciliği elde edecek olan esere 3 Cumhuriyet Altını, ikinciye 2 Cumhuriyet altını, üçüncüye ise 1 Cumhuriyet altını verileceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEYŞEHİR GÖLÜ'NDE JANDARMADAN HAYALET AĞ DENETİMİÖnceki Haber

BEYŞEHİR GÖLÜ'NDE JANDARMADAN HAYALET AĞ...

Kayısıda zararlı mücadelesiSonraki Haber

Kayısıda zararlı mücadelesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar