Elazığ’da Badem Çiçeklenmesi Sahada İncelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ’da Badem Çiçeklenmesi Sahada İncelendi
Elazığ’ın Ağın ilçesinde badem ağaçlarının çiçeklenme süreci sahada incelendi. Çalışmayla üretim sürecinin önemli bir aşaması yerinde değerlendirildi.

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ağın ilçesinde badem ağaçlarının çiçeklenme dönemi sahada incelendi.

Gerçekleştirilen programa Ağın Kaymakamı, İl Tarım ve Orman Müdürü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü, İlçe Müdürü ve teknik personel katıldı. İlçede üretim açısından önemli bir yere sahip olan badem bahçelerinde çiçeklenme süreci yerinde değerlendirildi.

Saha incelemelerinde, badem ağaçlarının çiçeklenme durumu gözlemlenirken, üretim sürecinin bu önemli aşaması teknik ekipler tarafından değerlendirildi.

Beyaz ve pembe tonların hâkim olduğu badem bahçeleri, Ağın ilçesinin doğal yapısıyla bütünleşerek dikkat çekici bir görünüm sergiledi. Çiçeklenme dönemi, bitkisel üretim açısından kritik bir evre olarak ele alınırken, bahçelerdeki gelişim süreci yakından takip edildi.

Yetkililer, badem üretiminin geliştirilmesine yönelik saha çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tokat’ta TAKE Projesiyle Çiftçilere Tohum DağıtıldıÖnceki Haber

Tokat’ta TAKE Projesiyle Çiftçilere Tohu...

Sivas’ta TAKE Projesiyle Nohut ve Ayçiçeği DağıtıldıSonraki Haber

Sivas’ta TAKE Projesiyle Nohut ve Ayçiçe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar