Şekerbank

Ekmek Sektöründe Çalışan 265 Kişiye ‘’Hijyen Eğitimi’’ Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekmek Sektöründe Çalışan 265 Kişiye ‘’Hijyen Eğitimi’’ Verildi
Tofidass

Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Yalova genelinde ekmek üretimi sektöründe çalışanlara yönelik ‘’Hijyen Eğitimi’’ verildi.

Yalova Belediyesi konferans salonunda yapılan ‘’Hijyen Eğitimi ‘’ organizasyonuna Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Necdet Çokhamur, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ergün Demirhan, Kent Konseyi ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Şenol Ulutürk ve sektör çalışanları katıldı.

Sektör çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği eğitimde Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Necdet Çokhamur ‘’Sektörün sorunlarını bildiklerini ve çözüm yolları için gayret sarf ettiklerini’’ belirterek, organizasyondan ve yakın işbirliğinden dolayı Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkür etti.

Gıda ve Yem Şube Müdürü Ergün Demirhan da yaptığı konuşmada ‘’ Yalova’nın gıda hijyeni ve gıda denetimi konusunda Türkiye de iyi bir yerde olduğunu, daha iyi yerlere gelmesi için aralıksız çalıştıklarını, ekmek sektörü çalışanlarına İl Müdürlüğümüz kapılarının her zaman açık olduğunu ‘’belirtti.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılan eğitimde sektör temsilcilerine Genel Hijyen Kuralları, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi, Sektör Sorunları ve ilgili mevzuat konusunda Gıda Şube Müdürü Ergün Demirhan, Ziraat Mühendisi Gürkan Sıcakyüz ve Gıda Mühendisi Cenk Çalık tarafından sunum yapılarak bilgi verildi.

Uzmanlar tarafından verilen eğitimler sonunda sektör çalışanları sorun ve temennilerini ilettiler. Eğitime katılan 265 Sektör çalışanına yönelik eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlar ‘’Hijyen Belgesi’’ almaya hak kazandılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceviz Büyüklüğünde Dolu Etkili OlduÖnceki Haber

Ceviz Büyüklüğünde Dolu Etkili Oldu

Kayseri Şeker’den 36 Milyon Sulama AvansıSonraki Haber

Kayseri Şeker’den 36 Milyon Sulama Avans...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar