Şekerbank

Eker’e Karşı Tahammülsüzlüğün Bu Kadarı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eker’e Karşı Tahammülsüzlüğün Bu Kadarı…
Tofidass

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Faruk Çelik bakan olmasından bugüne kadar Mehdi Eker döneminde çalışan üst düzey bürokratlar görevden alınması ile başlayan dönem destekleme politikasının değişmesi ve Mehdi Eker dönemine ait birçok projenin rafa kaldırılması ile devam etmişti.

Mehdi Eker döneminde birçok başarılı projeye imza atılmış TKDK, Tarımsal Danışmanlık, Arazi Toplulaştırma, Toprak Kanunu, Ar-Ge yatırımları hızlandırılmış ve alt yapı güçlendirilerek bakanlığa yeni hizmet binaları kazandırılmıştı.

Tarımsal Destekleme politikasına yeni bir anlayış getirerek ihtiyaç olan ve ilerde sorun olmaması adına ince bir politika izlenerek ürün desteklemeleri ve hayvancılık desteklemeleri yapılmıştı.

Eski Bakan Mehdi Eker Cumhuriyet tarihinin en uzun tarım bakanlığı yapan ismi olmasına rağmen;

Bugün gelinen nokta da bakanlıkta Mehdi Eker’e ait tüm izler siliniyor. Bakanlığın ek hizmet binasında Mehdi Eker isminin bulunduğu yazan levhaya bile Bakan Çelik’in tahammülü kalmadığı mı görülüyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker ’in döneminde yaklaşık 6,5 milyon lira harcanarak yenilenen ek hizmet binasında yer alan ismi bakanlık tarafından kaldırıldı.

Bina dönemin bakanı Mehdi Eker tarafından yenilenmiş 24.07.2014 tarihinde tadilatı tamamlanarak açılmıştı. Mevcut binada 169 oda, 4 toplantı odası, 11 arşiv depo alanı bulunmakta.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik neden aynı partide bulunduğu eski ve uzun dönem bakanlık yapan Mehdi Eker’e karşı bu uygulamaları yaptığı bilinmiyor.

Kamuoyu tarafından ve bakanlık çalışanları tarafından süreç endişeli ve şaşkınlıkla izleniyor. Bu durum böyle devam ettiği sürece Ak Parti içerinde yeni bir tartışma meydana getirecek.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu laleleri koparmanın cezası 41 bin TLÖnceki Haber

Bu laleleri koparmanın cezası 41 bin TL

Ruslar "acılı" İngilizler "karamelli" leblebi seviyorSonraki Haber

Ruslar "acılı" İngilizler "karamelli" le...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar