Şekerbank

Çorum’ lu Kadın Çiftçiler Külliyede Cumhurbaşkanı İle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorum’ lu Kadın Çiftçiler Külliyede Cumhurbaşkanı İle Buluştu
Tofidass

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen "Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımızla Buluşuyor" programı kapsamında Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Arzu Özkader, 18 Kadın Çiftçi ve Teknik personelden oluşan 22 kişilik kafileyle yerini aldı.  Türkiye'nin her ilinden gelen çiftçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.

Program öncesi Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın organizasyonuyla çiftçiler ATO Congresium' da  gerçekleştirilen  toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA ile bir araya geldi.

Burada üreticilere hitap eden FAKIBABA; "Biz samimi bir aileyiz, sıkıntıları birlikte aşacağız. Çalışmakla aşamayacağımız bir sorun yok, desteklerimizle sizin hep emrinizdeyiz hep de yanınızda olacağız. Sıkıntılarınızı biliyorum; üretmek kolay değil, inanıyorum ki biz istersek siz isterseniz her işi başarırız. Kadının elinin değdiği yerde bereket var. Kadın kardeşlerimizin özellikle çiftçilikle uğraşması Türkiye'nin nereye gideceğinin bir göstergesi. Her erkeğin yanında mutlaka başarılı bir kadın vardır. Biz ve Sayın Cumhurbaşkanımız sizinle gurur duyuyoruz. Bu Bakanlığın adı üretim bakanlığı, sizin refah düzeyinizi nasıl yükseltiriz diye uğraşıyoruz" dedi.

Buradaki program sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçen çiftçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile buluştu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ki programın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine gidilerek burada çiftçiler Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan' la bir araya geldi. Çiftçiler yaptıkları faaliyetler ve ürettikleri projeler hakkında milletvekiline bilgiler verdi. 

Ahmet Sami Ceylan Çiftçileri TBMM' de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek; "çiftçilerimize vermiş olduğu destekleri yineledi, köylerimizin yaşam kalitesini arttırmak için yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, üreten herkesin her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Çiftçiler Ahmet Sami Ceylan' a Çorum çiftçilerine ve kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köylüleri 3 metre 20 santimlik yılan korkuttuÖnceki Haber

Köylüleri 3 metre 20 santimlik yılan kor...

Çavuşköy' de ‘’Hayvancılık’’ Konulu Konferans GerçekleştirildiSonraki Haber

Çavuşköy' de ‘’Hayvancılık’’ Konulu Konf...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar