ENBİR

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü balık denetimi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü balık denetimi yaptı
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Geçici Balık Pazarı’nda fiyat etiketi, hijyen ve saklama koşullarına yönelik denetim gerçekleştirdi.
Çim Sınırlayıcı

Çorum halkının sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için kent genelinde düzenli kontroller yapan Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Geçici Balık Pazarı’nda faaliyet gösteren balık satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri, tezgâhlardaki fiyat etiketlerini ve hijyen koşullarını incelerken; balıkların saklandığı soğuk hava depoları, balık temizleme alanları ve atıkların bırakıldığı bölgelerde de detaylı kontroller yaptı.

Yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Kurallara uygun şekilde satış yapan balıkçı esnafına teşekkür eden ekipler, gıda güvenliği denetimlerinin düzenli olarak süreceğini bildirdi.

Kaynak:Tarım Pusulası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yumaklı IPARD-III kasım ödemelerini açıkladıÖnceki Haber

Bakan Yumaklı IPARD-III kasım ödemelerin...

Erzincan Belediyesi tandır ekmeği üreticilerini denetlediSonraki Haber

Erzincan Belediyesi tandır ekmeği üretic...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar