Şekerbank

Çiftçilere Sera Malzemeleri Dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçilere Sera Malzemeleri Dağıtıldı
Tofidass

Amasya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Sera Malzemeleri Dağıtım töreni yapıldı. Törene Vali İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa ÇITTIR, Özel İdare Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman GÜLTEKİN, Kurum Müdürleri ve çiftçiler katıldı.   

Vali İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN konuşmasında; "İl Özel İdaremiz İlimizin her kesiminin ve sektörünün gelişmesi için ulaşım, altyapı, tarım, eğitim, kültür, turizm ve çevre gibi çeşitli alanlarda önemli hizmetler yürütüyor. Bu faaliyetleri yürütürken İl Özel İdaremiz ilgili yatırımcı kuruluşlarla sürekli işbirliği içeresinde hareket ederek, devletimizin bize sağladığı bu kaynakları en verimli ve süratli bir şekilde devreye sokuyor. Son yıllarda İlimizdeki gelişme ivmesini de hep beraber müşahede etmekten mutluyuz. İlimizin gelişmesi için yürütülen en büyük projeden en küçük projeye kadar gerek fikir ve teknik destek olarak, gerekse ödenek olarak mutlaka İl Özel İdaresi vardır. Bu çalışmaları yürütürken İl Genel Meclis Başkanımızın, meclis üyelerimizin, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve çalışma arkadaşlarının da önemli katkıları vardır. İl Özel İdaremizde gerek makine teçhizat bakımından gerekse insan kaynakları bakımından büyük bir yenilik yaşıyoruz. 2015 yılında devreye soktuğumuz 'Temiz Çevre Temiz Amasya' kapsamında sürekli çöp toplama kamyonları ve konteynırlar alınıp, İlin en ücra köşesine kadar bu hizmetleri sunmaya çalışıyoruz.

Vatandaşlarımızın gelir düzeyini ve istihdamını arttırmaya yönelik projelerimiz hat safhada devam ediyor. Bugün yine temsili olarak Seracılığı Geliştirme Projesini uygulamaya koyuyoruz. Geçen yılda burada çiftçi kardeşlerimize kendi kırsal alanlarında yaşamlarını davam ettirecek ve göçlerini kesecek bu projeyi ve benzer projeleri uygulama koymaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İl Özel İdaresi geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da çok başarılı işlere imza atacaktır. Yeni sezonun Amasya ilimize hayırlı ve başarılı olmasını diler, hepinize saygılar sunarım." dedi.

Törende Konuşma yapan İl Müdürü Lokman GÜLTEKİN; "Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan terör örgütleri ve yandaşlarını lanetlerin en büyüğü ile lanetliyor, dün şehit olan şehidimizin şerefli ailesine, Amasyamıza ve bütün ülkemize başsağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Sayın Valim, Sayın Meclis Genel Başkanım,  Ticaret Odası Başkanım, değerli protokol üyeleri, çok kıymetli çiftçilerimiz,  değerli mesai arkadaşlarım. İşte bugün, her yıl olduğu gibi bu yılda 504 metre karelik 50 adet seranın dağıtımını gerçekleştirdiğimizde katkının en büyük pay sahiplerinden olan, bütün tarımsal faaliyetlerimizde bize destek, talimatlarıyla bize yön veren Valimiz Sayın İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN beyefendiye, tohumdan meyveye, hayvan hastalıkları ile mücadeleye kadar bize maddi desteğini esirgemeyen İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Mustafa ÇİTTIR ve meclis üyelerimize ve İl Özel İdaremize huzurlarınızda çiftçilerimiz adına teşekkür ederken, dağıtılan seralarımızın çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ürünümüz bol kazancımız bereketli olsun." dedi.

Konuşmaların ardından çiftçilere sertifika verilerek sera malzemeleri teslim edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meralar Islah Ediliyor Hayvancılık GelişiyorÖnceki Haber

Meralar Islah Ediliyor Hayvancılık Geliş...

Bu Yapağı Girdiği Her Yarışmayı KazanırSonraki Haber

Bu Yapağı Girdiği Her Yarışmayı Kazanır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar