Şekerbank

Banvit “Beyaz et sektörünün en itibarlı markası”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Banvit “Beyaz et sektörünün en itibarlı markası”

İtibar Akademisi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’na göre Banvit, beyaz et sektörünün en itibarlı markası seçildi...

“Türkiye'nin en itibarlı markaları” ödülleri, 27 Nisan Çarşamba günü Beykoz Üniversitesi ev sahipliğinde Kavacık Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Türkiye İtibar Endeksi Ödül Töreni’nde sahiplerini buldu. Daha önceki yıllarda 2 kez aynı ödüle lâyık görülen Banvit’in ödülünü, şirketin CMO’su Yasemin Gürleroğlu aldı. 

Bu ödülü 3. kez almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gürleroğlu; “Markamızın itibarı bizim için çok önemli ve değerli. Banvit BRF olarak ürünlerimizi global şirketimiz BRF’in uluslararası standartları olan kalite, lezzet ve güven ilkeleri çerçevesinde geliştiriyoruz. Üretim yatırımlarımız yanında sürdürülebililik alanında da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu ilkeler doğrultusundaki çalışmalarımız ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızın, bizlere sektörümüzün en itibarlı markası ödülünü getirmesi çok önemli bir motivasyon kaynağı. Aldığımız her ödülün omuzlarımıza daha fazla sorumluluk yüklediği bilinciyle, çalışmalarımızla sektörümüze liderlik etmeyi sürdüreceğiz. İtibar Akademisi’ne, her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz çalışanlarımıza, müşterileri ve tüketicilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Gıdadan akaryakıta, bankacılıktan elektronik eşyaya kadar 40 kategoride Türkiye’nin en itibarlı markalarının belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması, Türkiye’de 26 bölgede, 78 ilde, 12 bin kişi ile telefon görüşmesi yapılarak gerçekleştirildi. Araştırma, anket katılımcılarına belirlenen farklı sektörler özelinde, yardımsız sorulardan oluşan 60 farklı soru yöneltilerek yapılıyor. Her bir araştırmada ülkemiz insanının çok önem verdiği “güven” ve “gönüldaşlık” kavramlarını dahil ederek, araştırma radarına sekiz kademede giren şirketlerin itibarları ölçülüyor. 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım Ve Orman Bakanlığı 156 Milyon 585 Bin Liralık Destek Ödemelerine Bugün BaşlıyorÖnceki Haber

Tarım Ve Orman Bakanlığı 156 Milyon 585...

Üsküdar Mor Salkımlarla GüzelleşiyorSonraki Haber

Üsküdar Mor Salkımlarla Güzelleşiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar