Şekerbank

Antalya Tarım Müdürlüğü Sektörü Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya Tarım Müdürlüğü Sektörü Dinledi
Antalya Ticaret Borsası (ATB) ile Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımı geliştirmek için birlikte çalışırken, iki kurum arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için ATB üyeleri ile Müdürlük bürokratları toplantıda bir araya geldi.
Tofidass

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ile Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımı geliştirmek için birlikte çalışırken, iki kurum arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için ATB üyeleri ile Müdürlük bürokratları toplantıda bir araya geldi.
Antalya Ticaret Borsası’nın online düzenlediği Tarım Sohbetleri’ne, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Tarım ve Orman İl Müdürü Gökhan Karaca, il müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri ile ATB meclis, komite, yüksek istişare kurulu ve disiplin kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Antalya’nın tarım potansiyeli, tarımsal üretim ve ticareti konuşulurken, tarımda yaşanan bölgesel sorunlar gündeme geldi.
TARIMIN İLERLEMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını söylerken, “Başta İl Müdürümüz Gökhan Karaca olmak üzere bütün bürokratlara çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi. Üyelerinin sıkıntılarını ilettiklerinde Müdürlük bürokratlarının sorunun çözümü için seferber olduğunu anlatan Çandır, “Emekleri için tüm müdürlük çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Tarım Müdürlüğü’nün online eğitim konusunda çığır açtığını kaydeden Çandır, pandemi döneminde tarım eğitimlerinin yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Çandır, işbirliğinin devam edeceğini söylerken, “Tarımın ilerlemesi için birlikte çalışıyoruz” dedi.
TARIMA GÜÇ KATACAĞIZ
Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, sektörle birlikte çalıştıklarını kaydederken, sahadan gelen sorun ve talepleri yakından takip edip sorunlara çözüm aradıklarını ifade etti. Borsa ile uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Karaca, “Birlikte çalışarak tarıma güç katacağımıza inanıyoruz” dedi. Tarımsal eğitime ayrıca önem verdiklerini anlatan Karaca, bu konuda destek veren Borsa yönetimine teşekkür etti. Kırsal kalkınma destekleri ile ilgili ATB üyelerine bilgi veren Karaca, desteklemelerden nasıl yararlanabileceğini anlattı. Toplantıda, şube müdürleri ve ilçe müdürleri, ATB üyelerinin sorun ve taleplerini dinledi.
Tarım Sohbetlerinde, zeytinden tropikal meyvelere, süt ve süt ürünlerinden et ve et ürünlerine, yaş meyve sebzeden hububata, ihracattan sahada yaşanan sıkıntılara kadar birçok sorun gündeme geldi.
 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
The Fource dünya gıda sektörüyle bilgi ve ticaret köprüsü kurduÖnceki Haber

The Fource dünya gıda sektörüyle bilgi...

Bakan Pakdemirli: ‘Uluslararası Uzay İstasyonu’ İle Bir İlki Gerçekleştirdik; Kendi Ekipmanımızla Gerçekleşen İlk Görüşme!Sonraki Haber

Bakan Pakdemirli: ‘Uluslararası Uzay İst...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar