Şekerbank

Antalya' da Kıl Keçisinin Halk Elinde Islahı Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya' da Kıl Keçisinin Halk Elinde Islahı Projesi
Tofidass

"Antalya' da Kıl Keçisinin Halk Elinde Islahı Projesi" nde Başarı Sağlayanlar Ödüllendirildi.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Antalya İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği işbirliği ile yürütülen "Antalya İli Homanlı-Kıl Keçisi ve Pırlak Koyunu Halk Elinde Islah Projesinin" 2018 yılı değerlendirme ve ödül töreni toplantısı Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim Üyesi Doç. Dr. Özkan Elmaz, Antalya Damzılık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Zeliha Öztürk ve üreticiler katıldı.

oroslarımızda honamlı keçimizin her zaman olacağını ve toroslarımızda her zaman üreticilerimizin dumanının tüteceğini söyleyen Özen "Üreticilerimizin, Üniversitelerimizin, Birliklerimizin ve İl Müdürlüğümüzün uyumlu bir şekilde çalışmasının meyvelerini aldık alıyoruz" dedi. Tek başına olmanın birşey ifade etmeyeceğini vurgulayan Özen, projeye dahil olan üreticilerimize desteğimizi verdik. Gönüllü olan üreticilerimizin tarımın paydaşları olmasından mutluyuz.

Konuşmasına devam eden Özen "Ülkemizde 16 milyon büyükbaş ve 44 milyon küçük baş hayvan varlığının olması üreticilerimizin çalışma aşkıyla, Üniversitelerimizin çalışmalarıyla Birliklerimizin ve Bakanlığımızın destekleriyle bu rakamlara ulaştık. Böyle bir projede Antalya'nın öncü olmasından mutlu oldugunu belirtmek isterim.  Bu ve bu gibi önemli projelerde İl Müdürlüğü olarak her zaman destekleyeceğimizi söylemek istiyorum"dedi.

Özen şöyle devam etti, Haftasonları üreticilerimizi ziyaret ediyoruz. Son zamanlarımızda da hayvan üreticilerimizle bir aradayız. Onların sorunlarına kendimize ortak sayıyoruz " dedi.

Her zaman söylediğim gibi üreticilerimiz var ise biz varız. Antalya'da tarım sektörün ün büyüklüğü üreticilerimizin büyüklüğündendir. " dedi.

Toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür eden Özen projede başarı sağlayan üreticilere plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanın eşinin şoförü, bakana danışman olduÖnceki Haber

Bakanın eşinin şoförü, bakana danışman o...

Kuru bamyanın fiyatı, altınla yarışıyorSonraki Haber

Kuru bamyanın fiyatı, altınla yarışıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar