Şekerbank

41 Burda AVM, çocuklarla birlikte “Tarım Burda” dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
41 Burda AVM, çocuklarla birlikte “Tarım Burda” dedi
Tofidass

Temmuz ayında Kocaeli’nde bir ilki gerçekleştirerek sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm temelli “Tarım Burda” projesini hayata geçiren 41 Burda AVM; Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ndan çocuklarla birlikte kışlık sebze ekimi gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketi Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Kocaeli’nin eğlence, yaşam, alışveriş merkezi haline gelen 41 Burda AVM; Temmuz ayında Kocaeli’nde bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği “Tarım Burda” projesi kapsamında çocuklarla bir araya gelerek kışlık sebze ekimi gerçekleştirdi. Proje kapsamında sebze ekimi, Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ndan 5-9 yaş arası 31 çocukla birlikte yapıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan 41 Burda AVM Müdürü Funda Olgun, “Temmuz ayında başlattığımız ‘Tarım Burda’ projemizde sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bu sene kışlık sebze ekimimizi Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ndan 5-9 yaş arası çocuklarımızla birlikte yaptık. Amacımız; kurumdaki çocuklarımızın projeyle hedeflenen sürdürülebilirlik, geri dönüşüm, tarımsal farkındalık gibi kavramları bizzat uygulamayla öğrenmeleri ve aynı zamanda sosyalleşmeleriydi. Ektiğimiz ürünlerin hasadını da çocuklarımızla birlikte yapacağız” dedi. 

Kocaeli’nde ilk ve tek

“Tarım Burda” projesinin Kocaeli’nde ilk ve tek olduğunu vurgulayan Funda Olgun, “Bu proje sayesinde alışveriş merkezimizde yer alan iş ortaklarımızı projeye dahil ederken, organik, geri dönüştürülebilir zemin malzemeleri kullanarak örneğine az rastlanır bir tarım projesi de gerçekleştiriyoruz. Geri dönüşüm temelli projemizle; müşteri deneyimini iyileştirmeyi, sürdürülebilirliği desteklemeyi, geri dönüşüme katkı sağlamayı, iyi tarım ürünleri yetiştirmeyi ve tarımsal faaliyet olarak farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Projenin iş ortağı olan Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği de doğal tarım yöntemleri ve ata tohumlarıyla birlikte projeye rehberlik ediyor” dedi. 

41 Burda AVM hakkında:

Esas Gayrimenkul tarafından 2016 yılında hayata geçirilerek kapılarını açan 41 Burda AVM; mağazaları, kafe – restoranları, sinema salonları ve çocuk eğlence alanlarıyla Kocaeli’nin yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkıyor. Açıldığı günden bu yana bölge halkını yaşamın tüm renkleriyle buluşturan 41 Burda AVM, düzenlediği etkinliklerle de alışveriş keyfini farklı bir boyuta taşıyor. Kocaeli ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir yaşam merkezi olma özelliği taşıyan 41 Burda AVM, misafirlerini alışverişte yepyeni deneyimler yaşamaya davet ediyor.

Esas Gayrimenkul hakkında:

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibiyle uzun vadede değer yaratan projeler geliştiriyor ve yönetiyor. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, çevre dostu olan ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerine imza attı. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, sahibi olduğu alışveriş merkezlerinin yanı sıra yönetimini üstlendiği alışveriş merkezleriyle de Varlık Yönetimi alanında faaliyetlerine devam ediyor. Malatyapark, Gaziantep Sankopark, İstanbul Starcity Outlet, Konya Kentplaza, Van AVM ve Düzce Algün Center projelerinin kiralama ve yönetim başta olmak üzere tüm süreçlerine rehberlik eden Esas Gayrimenkul, toplamda 13 AVM ve 600 bin m² kiralanabilir alanı yönetiyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolu Üreticisine 5 Milyon 750 Bin TL DestekÖnceki Haber

Bolu Üreticisine 5 Milyon 750 Bin TL Des...

Yalova kıvırcığı resmen tescillendiSonraki Haber

Yalova kıvırcığı resmen tescillendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar