Şekerbank

Zeyyat Kafkas, Fındık Ve Çay Tarımına Yönelik İhtiyaçları Yerinde Takip Edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeyyat Kafkas, Fındık Ve Çay Tarımına Yönelik İhtiyaçları Yerinde Takip Edecek
TRABZON TİCARET BORSASI VE TRABZON SAKATLAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET EDEN KAFKAS, BURADA SİYASETLE İLGİLİ PLANLARINI VE KENTE YÖNELİK HEDEFLERİNİ AKTARDI
Tofidass

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Trabzon Ticaret Borsası ve Trabzon Sakatlar Derneği’ni ziyaret eden Kafkas, burada siyasetle ilgili planlarını ve kente yönelik hedeflerini aktardı.
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Köleoğlu ile bir araya gelen Kafkas, özellikle bölge açısından büyük önem taşıyan fındık ve çay tarımına yönelik ihtiyaçları yerinde takip edeceğinin sözünü verdi.
Fındıkta kalitenin ve verimliliğin artırılması için Borsa’nın çalışmalarından haberdar olduğunu kaydeden Zeyyat Kafkas, tüketime oranlı üretimin artırılması gerektiğini vurgulayarak, "Doğu Karadeniz’de yaşanan sürekli verim düşüklüğünün giderilmesi adına gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir. Fındıktaki kalitenin artması yöremizin can damarı olan bu ürünün daha da değerlenmesi demektir. AK Parti hükümeti ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, özellikle üreticilerle devlete fındık alanlarının yenilenebilmesi adına başlatılan çalışmalara gereken ilginin gösterileceğinin sözünü Ordu’daki DOKAP Eylem Planı’nda vermiştir. Bu destekler devam edecektir" dedi.
Kafkas, Sakatlar Derneği ziyaretinde de Başkanı Tayfun Serdar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Hükümeti’nin çalışabilecek durumdaki her engelliye iş imkanı oluşturmayı hedeflediğini dile getiren Kafkas, "Engellilere yönelik sosyal hizmetin bir hak olduğu anlayışından hareket eden partimiz, çalışabilecek durumda olan engellilere daha fazla istihdam imkanı sağlamanın çabası içerisindedir. Toplumsal kalkınmanın, refahın ve bireyler arasındaki engellerin kalkması adına bu hamleler büyük önem taşımaktadır. Aday olup seçildiğim taktirde bu konunun takipçisi olacağımın da bilinmesini isterim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burhaniye TARİŞ’ Te Olağanüstü Kongre YapıldıÖnceki Haber

Burhaniye TARİŞ’ Te Olağanüstü Kongre Ya...

FİRMALARDAN ZİRAAT ODASI’NA HEDİYE JESTİSonraki Haber

FİRMALARDAN ZİRAAT ODASI’NA HEDİYE JESTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar