Şekerbank

Vali Serdengeçti: “Yetiştiricilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Serdengeçti: “Yetiştiricilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun”
Tofidass

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerinde Bakım ve Besleme Şartlarının İyileştirilerek Hayvan Refah Düzeyinin Artırılması Projesi" kapsamında makine ekipman desteği verildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, programda yapmış olduğu konuşmada “Günümüzde büyük kentlere olan göç artarken, ben tam tersine, insanların büyük metropollerden köylerine ve memleketlerine dönerek, üretime odaklanmalarını ve çiftçilikle gurur duymalarını istiyorum.

Bu konuda rahmetli büyükbabamın hatırasıyla o kendisini 'Rençber' olarak tanımlar ve çiftçilikle gurur duyardı. Büyükbabam, kendi mesleğinin verdiği tatminin eşsiz olduğuna inanırdı. Bu nedenle, başarının anahtarı, kendi mesleğinize odaklanmak, onu sevmek ve işin önemini anlamaktır.

Çiftçilik, kökenlerimizden gelen kadim bir geleneğin parçasıdır ve ben de zaman zaman bu gelenekten gelen çiftçiliği özlerim. Bu güzel uğraş, aynı zamanda peygamber mesleği olarak kabul edilir. Size daha kolay bir iş yapma olanağı sunacak olan tarım makineleri ve teknolojiyi kullanmanın, işlerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı olacağını unutmamalısınız.

Bu nedenle, sizin için çalışan Tarım İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) gibi kurumlar, çeşitli projelerle size destek olmaya çalışmaktadır. Makine çalışsın, el övünsün diye bir deyiş vardır ve bu teknoloji transferi, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Bu nedenle DOKAP'a, Tarım İl Müdürlüğüne ve projelere destek veren üretici birliklerine teşekkür etmek istiyorum.

Sizlere her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek isterim. Saygı ve sevgilerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Program, yetiştiricilerimize dağıtılan ekipmanlarla sona erdi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Soruda Kış AlerjileriÖnceki Haber

10 Soruda Kış Alerjileri

Narenciye çözüm bekliyorSonraki Haber

Narenciye çözüm bekliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar