Şekerbank

Vakıf Katılım’dan çiftçilere özel tarım destek finansman paketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vakıf Katılım’dan çiftçilere özel tarım destek finansman paketi

Vakıf Katılım, ülkemizin sürdürülebilir geleceğinde söz sahibi olan çiftçilerin finansal ihtiyaçlarına Tarım Bankacılığı ürünleriyle çözümler sunmaya hazırlanıyor. Kurum, Türkiye’nin üreten gücü çiftçilere özel hazırladığı Tarım Destek Finansman Paketi ile tarım sektöründeki üretici firmaları desteklemeyi amaçlıyor.

Katılım finans sektöründe referans kurum olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Vakıf Katılım, finansal hayatı destekleyen ve kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin kalkınması ve uluslararası rekabette daha da güçlenmesi için 4İ (İmalat, İstihdam, İhracat ve İnovasyon) alanlarında destek paketleri sunan Vakıf Katılım, sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında Tarım Bankacılığı çalışmalarını başlatıyor. 

Tüm dünyada sürdürülebilir tarım imkanlarının artırılması; gıda, tarım ve hayvancılık sektörüne destek sağlanması her geçen gün daha fazla önem arz ediyor. Bu kapsamda Vakıf Katılım da “Ortak Geçmiş Ortak Gelecek” vizyonuyla çalışmalar yürütüyor. Son olarak hayata geçirdiği Tarım Bankacılığı ürünleriyle üreticinin ve çiftçinin yanında yer alıyor. 

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik “Tarım Bankacılığı çalışmalarımız kapsamında Tarım Destek Finansman Paketi’ni sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Paket ile çiftçilerimizi ve tarım sektörümüzü destekliyor; uzun ve esnek vadeli tarım finansmanları ile ülkemizin ortak geleceğinde büyük payı olacağına inandığımız üreticilerimize tam destek sağlıyoruz. Tarımda sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında, girdi üreten firmaların sulama ve elektrik maliyetini düşürmenin yanı sıra kadın ve genç istihdamına da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Her zaman üreticilerimizin yanında olacak, ülkemiz tarım sektörüne değer katmaya devam edeceğiz. Esnek vadeli tarım finansmanı ürünleriyle üreticilerimize destek veriyor, tarımsal işletme finansmanlarının yanı sıra nitelikli tarımsal projeler ve tarım makineleri finansal kiralaması gibi yatırıma yönelik finansmanlar da sunuyoruz” dedi.

Ferah Kart üreticilere hasat dönemine uygun ödeme çözümleri sunuyor

Üreticilere yönelik esnek ve uzun vadeli ödeme çözümleri sunan Vakıf Katılım, Ferah Kart ile de tüzel kişi üreticiler için tarımsal harcamalar, malzeme ve ham madde alımları gibi ihtiyaçlar için hasat dönemi vadeli finansman imkânı sağlıyor. Esnek, uzun vade ve avantajlı oranlar içeren tarım finansmanlarının yanı sıra Devlet Destekli Tarım Sigortası (TARSİM) ile tarımsal üretimlerini de güvence altına alıyor.

 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi yüzde 106,77 arttıÖnceki Haber

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi yüz...

Su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü 2026 yılı için 5 milyar dolar ihracat hedefi koyduSonraki Haber

Su ürünleri ve hayvansal mamuller sektör...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar