Şekerbank

Üreticilere 250 Gebe Düve Dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üreticilere 250 Gebe Düve Dağıtıldı
Tofidass

Denizli Pamukkale-Kurtluca Mahallesinde, Güzelpınar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Ziraat Bankası kredisi ile ithal ettiği 165 simental düve ve 85 holstain düve dağıtım töreni yapıldı. 

Törene Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Pamukkale Belediye Başkan Vekili Arif Özeren, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Kooperatif Başkanı Mustafa Acat, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, HAYKOP Başkanı Mehmet Varol, Damızlık Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu ve çok sayıda üretici katıldı.

Denizli Milletvekili Şahin Tin törende yaptığı konuşmasında, "Öncelikle Kurtluca Güzelpınar Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizi bu güzel birliktelik ve çalışma için kutluyorum. Kurtluca-Güzelpınar Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin Ziraat Bankası kredisi ile ithal ettiği 165 simental düve ve 85 holstain düve dağıtımını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Yapılan bu tür çalışmalar ile ülkemizin etteki açığına da önümüzdeki yıllarda çare olacağına inanıyorum." dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, 2015 yılsonu itibariyle Denizli'de hayvan varlığının 600.000'lere çıktığını, bitkisel üretimde Denizli'nin ihracatçı konumuna geldiğini ve bu konuma birden gelinmediğini, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın istişareye dayalı akılcı metoduyla geldiğini söylerek, tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi noktasında kurum olarak her zaman çiftçilerin ve üreticilerin yanında olacaklarını ifade etti.

Pamukkale İlçe Kaymakamı Veysel Beyru'da üreticilerin azimli ve gayretli çalışmalarının takdire değer olduğunu, bu ve benzeri tüm projelerin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi

Konuşmaların ardından emeği geçenlere Kooperatif Başkanı tarafından plaket takdim edildi. 250 Gebe düve ve sertifikaları kura ile kooperatif ortağı sahiplerine dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk pamuğunun geleceği için önerilerde bulundularÖnceki Haber

Türk pamuğunun geleceği için önerilerde...

Domates, biber ve patlıcan sapından milyonluk gelirSonraki Haber

Domates, biber ve patlıcan sapından mily...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar