Şekerbank

Tarım Krediden Kurban vadeli faizsiz yem kredisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Krediden Kurban vadeli faizsiz yem kredisi
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yetiştiricilerin Kurban Bayramı öncesi yem ihtiyaçlarının faizsiz olarak karşılanması amacıyla kampanya başlattı.
Tofidass

Ülke tarımının öncü kuruluşu Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, geniş dağıtım kanalı ve örnek çalışmalarıyla üreticileri desteklemeye devam ediyor. Tarım Kredi, Kurban Bayramı öncesi, yetiştiricilerin yem ihtiyaçlarına yönelik kampanya düzenledi.

Kurban Vadeli Faizsiz Yem Kampanyası hakkında bilgi veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Yem markalı karma hayvan yemlerinin, Kurban Bayramına kadar faizsiz olarak kredilendirileceğini söyledi. Kurban Vadeli Yem Kredisi kullanacak ortaklara, vade süresi olan 30 Temmuza kadar hiçbir kredi maliyeti yansıtılmayacağını kaydeden Poyraz, “Kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm ortaklarımız Tarım Kredi Kooperatiflerine müracaatta bulunabilirler” diye konuştu.

Yetiştiricilere nefes aldıracak kampanya

Kampanyanın, yetiştiricilikle uğraşan ve Kurban Bayramını bekleyen küçük ölçekli yetiştiriciler için can suyu niteliğinde olduğunu ifade eden Poyraz, şunları söyledi:

“Tarım Kredi, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli üreticilere yönelik destek vermekte. Üreticilerin özellikle pandemi süreci sonrasında piyasada yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemeleri, Kurban Bayramına kadar ihtiyaçlarının aksamadan karşılanabilmesi amacıyla bu kampanyayı düzenledik. Bir buçuk asırdır ülke tarımının en büyük destekçisi olan Tarım Kredi, her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edecek. Amacımız tarımsal üretimin desteklenmesi suretiyle ortaklarımızın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak ve ülke insanının kaliteli ve sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla ulaşımını sağlamak.”

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaytancıoğlu: AKP Dünyanın Dört Bir Yanından Sığır İthal EdiyorÖnceki Haber

Gaytancıoğlu: AKP Dünyanın Dört Bir Yanı...

Muz Üretimine Talep Artıyor Aman Dikkat!Sonraki Haber

Muz Üretimine Talep Artıyor Aman Dikkat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar