Şekerbank

Süt Toplama Merkezi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süt Toplama Merkezi Açıldı
Yunusemre Belediyesi, Çamlıca Süt Toplama Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi
Tofidass

Yunusemre Belediyesi, Çamlıca Süt Toplama Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Süt Toplama Merkezi’nin  ikincisini hayata geçirdiklerini vurgulayarak, ilçede süt toplama merkezlerini başka yerlerde de açacaklarını kaydetti.

Sosyal ve kültürel anlamda bir çok projeyi hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, kırsal anlamda da  faaliyetlerde bulunmaya devam ediyor. Daha önceden Yağcılar Süt Toplama Merkezi’ni açarak üreticileri rahatladan Yunusemre Belediyesi, Süt Toplama Merkezleri’nin ikincisi olan Çamlıca Süt Toplama Merkezi’ni hayata geçirdi.

Çamlıca Mahallesi’nde gerçekleştirilen Süt Toplama Merkezi açılışına Yunusemre  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı Üyeleri, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Yağcılar Süt Toplama Merkezi  Kooperatif üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE KAYMAKAMIMIZ BİZLER İÇİN ŞANSTIR”

Yunusemre Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürü Ramiz Çoban da Süt Toplama Merkezinin ikincisini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İlkini Yağcılar Mahallesinde açtığımız Süt Toplama Merkezinin ikincisini burada açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süt Toplama Merkezlerini açmaya devam edeceğiz. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr.  Mehmet Çerçi ve Kaymakamımız Yüksel Topal bizler için büyük şanstır. Kendilerine ve emeği geçenlere  teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.  Mehmet  Çerçi, yuntdağı bölgesinde hayvancılığı geliştirmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, “Biz belediye olarak bu tür kırsal kalkınma faaliyetlerini destekliyoruz. Yağcılar tarımsal kalkınma kooperatifimiz bünyesinde başlattığımız  keçi,koyun ve büyükbaş hayvancılığı desteklemeye yönelik sütte soğuk zinciri kuracak olan süt tanklarımızın ikincisini Çamlıca Mahallemizde açıyoruz.  Bu çalışmalarımızın hepsini belediye olarak biz destekliyoruz. Amacımız bütün Yuntdağı mahallelerinde hayvancılığı geliştirmektir. Her sene bunları artıracağız. Hayvancılık ile ilgili malımızın değer kazanması için belediye olarak birinci görevimiz olmamasına rağmen mahallelerimizin kalkınması için kırsal anlamda çalışmalarda bulunmaya devam ediyoruz. “ dedi.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal anlamda da bir çok faaliyet yaptıklarını vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bizler mahallelerimizde çocuk oyun grubu ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Bunun yanı sıra hayvancılığı ve kırsal anlamda çalışmalar üretmeye devam ediyoruz. Bu bölgelerde organik tarım konusunda çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz. Mahallelerimize nasıl destek veririz diye çalışmalarda bulunuyoruz.  Sorunları çözmek Allahın izniyle bizim işimizdir.” diye konuştu.

“BİZLER VATANDAŞIMIZIN REFAHI İÇİN VARIZ”

Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ise  Yunusemre Belediyesi’nin güzel bir faaliyette bulunarak Süt Toplama Merkezi’ni vatandaşların hizmetine sunduğunu belirterek, “Bugün güzel bir hizmeti sizlere sunmak maksatıyla buradayız. Bu hizmeti sizlere sunan başta Belediye  Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler vatandaşlarımızın huzuru ve  refahı için varız. Önümüzdeki zaman içerisinde gerek organik tarım, gerek hayvancılık anlamında pek çok hizmeti yapacağız.” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından Çamlıca Süt Toplama Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mısırda hasat başladı; gözler TMO'daÖnceki Haber

Mısırda hasat başladı; gözler TMO'da

Hayvan pazarları sıkı denetlenmeliSonraki Haber

Hayvan pazarları sıkı denetlenmeli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar