Şekerbank

'Sürü Yönetimi Elemanı Benim' kursunda sertifikalar verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Sürü Yönetimi Elemanı Benim' kursunda sertifikalar verildi
0
Tofidass

 İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kurslara katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere, İl Müdürlüğünce 26.03.2015 tarihinde Artvin Valisi Kemal Cirit'in de katılımları ile Ardanuç İlçemizde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Törene başta  Valimi Kemal Cirit ve değerli eşi olmak üzere, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Vali yardımcıları Hasan Ongu, Önder Coşğun, Ardanuç Kaymakamı Mutlu Almalı, Şavşat Kaymakamı Cemil Sarıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, İl Müdürümüz Ishak Hacıkamiloğlu, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, daire amirleri, Artvin Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Azam Demirci ve çok sayıda vatandaş katılmıştır.

Düzenlenen törende Artvin Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Azam Demirci, açılan bu kursların yetiştiricilere çok faydalı olduğunu ve güzel bilgiler öğretildiğini ifade ederek, başta Sayın Valimiz Kemal Cirit olmak üzere Devletimize ve kursun düzenlenmesinde emeği geçen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne  teşekkür etti. 

Törende bir konuşma yapan İl Müdürümü İshak Hacıkamiloğlu, Artvin ilinde tarımın büyük önem taşıdığını ifade ederek, 100.000 civarında küçükbaş, 60.000 civarında büyükbaş hayvan varlığının olduğunu ve bu rakamın giderek artan bir trend gösterdiğini son 5 yıl içinde sadece hayvancılığa 49 milyon TL. destek verdiklerini ve bunun da yaklaşık 7.8 milyon TL'sinin Ardanuç ilçesine verildiğini belirtmiştir. İl Müdürü Hacıkamiloğlu, İl Müdürlüğü olarak tarımsal üretimde kalite ve verimin artmasının ancak sertifika sahibi insanlarla ve modern tarım tekniklerinin uygulanması ile sağlanacağını kaydederek, İlimizde tüm üreticilerin sertifika sahibi olmalarını kendilerine hedef olarak koyduklarını, bunu sağlamak için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etmiştir. İl Müdürlüğü olarak çok sayıda proje uyguladıklarını belirterek bu çalışmalar esnasında desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Kemal Cirit olmak üzere tüm kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşların teşekkür ederek sözlerini tamamlamıştır.

Ardanuç Kaymakamı Mutlu Almalı da yaptığı konuşmada Ardanuç İlçesinde hayvancılık başta olmak üzere tarımın İlçe ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu kaydederek, tarımsal üretimin artışı için gerekli desteği sağladıklarını ifade ederek konuşmasını tamamlamıştır.

Toplantıda bir konuşma yapan Artvin Valisi Kemal Cirit, İlimizde tarımsal üretimde önemli gelişmeler olduğunu, çok faydalı projeler uygulandığını ve bunu memnuniyetle izlediğini kaydederek, İlimizde tarımsal üretimi, projeleri desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, bugün burada bu organizasyonu düzenleyen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkür ederek konuşmasını tamamlamıştır.

Tören Halk Eğitim Müdürlüğü Folklor gösterisinin ardından, sertifika dağıtımı ve kaval eşliğinde sürü geçişi ile sona ermiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zeytin Ve Zeytinyağı Emin EllerdeÖnceki Haber

Zeytin Ve Zeytinyağı Emin Ellerde

Manisa'da Gıda İşletmeleri İncelendiSonraki Haber

Manisa'da Gıda İşletmeleri İncelendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar