Şekerbank

Saadet’ten Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet’ten Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı
Saadet Partisi, büyük sorunlarla boğuşan tarım ve hayvancılık sektörünü düzenleyeceği çalıştay ile ele alıyor…
Tofidass

Ortaya çıkan sorunların tespiti ve çözüm önerilerini dile getiren önemli çalıştaylara imza atan Saadet Partisi, bu çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yeri olan Ankara’nın Polatlı ilçesinde düzenlenecek olan ‘Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’nda sorunlar tüm yönleri ile ele alınacak, çözüm önerileri dile getirilecek.

Yıllardır toplumda biriken sorunları ülke gündemine taşıyan Saadet Partisi, krizlerle boğuşan alanlara ilişkin de önemli işlere imza atıyor. Daha önce başta taşeron sorunu olmak üzere birçok alanda çalıştaylara imza atan parti, bu sefer de bir türlü düzlüğe çıkamayan tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili bir çalıştay düzenleyecek. Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışma ile Ankara’nın tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçesi olan Polatlı’da ‘Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’ düzenlenecek.

SORUNLAR TESPİT EDİLECEK

Saadet Partisi tarafından düzenlenecek olan Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’nda sayıları giderek azalan çiftçilerin sorunları başta olmak üzere ithal buğday, ithal et konularına ilişkin sorunlar ele alınacak. Çalıştayda iktidar tarafından uygulanan tarım politikaları yüzünden tarım ve hayvancılık da kendi kendine yetemez hale gelen ülkede, sorunların tespitine yer verilecek, çözüm önerileri gündeme taşınacak.

KONUNUN UZMANLARI KATILACAK

Önümüzdeki Cumartesi günü Polatlı’da, Belediye Sosyal Tesisleri’nde sabah saatlerinde başlayacak olan çalıştaya konunun uzmanları isimler katılacak. Akademisyenler ile konunun muhatapları ve sivil toplum örgütleri üyelerinin yanı sıra çalıştaya siyasiler katılacak. Programa Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Latif Öztek ile Sinan Ejderoğlu, Tarım ve Kredi Kooperatifi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güneş, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdulkadir Develi, Pancar Kooperatifi Başkanı Muhittin Bıyıkoğlu’nun yanı sıra birçok akademisyen ile sektör temsilcileri iştirak edecek.

SUNAR: YERLİLİK VE MİLLİLİK ÜZERİNDE DURACAĞIZ

Saadet Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, tarım ve hayvancılık alanında son yıllarda yaşanan gerilemenin nedenleri üzerine bir çalıştaya imza atacaklarını söyledi. Sorunların tespitinin yanı sıra çözüm önerilerinin de dile getirileceğini aktaran Sunar, sektör temsilcileri ile akademisyenleri ve siyasileri bir araya getireceklerini ifade etti. Sunar, bu tarz bir çalışmanın ilk olduğunu da belirterek, sektördeki yabancı varlığı ile yerli ve millilik üzerine değerlendirmelerin de çalıştay da yer alacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Dakika... Rusya'dan 4 Türk Şirketine Daha Domates İzni GeliyorÖnceki Haber

Son Dakika... Rusya'dan 4 Türk Şirketine...

Meteoroloji'den son dakika uyarısı!Sonraki Haber

Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar