Şekerbank

Parsel ve pafta sorgulama hizmetinden nasıl yararlanılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Parsel ve pafta sorgulama hizmetinden nasıl yararlanılır?
Tofidass

Parsel ve arsa bilgileri internette parsel pafta sorgulama uygulaması ile sorgulanabiliyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) parsel pafta sorgulama uygulaması tüm vatandaşlarca kullanılabiliyor. Vatandaşlar internette parsel pafta sorgulama işlemlerini kolay ve hızlı şekilde 7 gün 24 saat yapabiliyor.

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişen teknoloji yaşamın her noktasında çok önemli çözümler sağlıyor. Özellikle de her geçen gün gelişen teknoloji sayesinde artık internet ortmaına çok daha kolay ve çok daha hızlı bir şekilde erişim sağlanabiliyor olması son yıllarda kamu alanında da internet hizmetlerinin daha da popüler bir hale gelmesine neden oluyor. Özellikle de günümüz Türkiye’sinde vatandaşların en çok işlem gerçekleştirmekte olduğu kamu kurum ve kuruluşları arasında yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü en yoğun talep gelen parsel pafta sorgulama hizmetini elektronik dünyaya taşıyor.

Günümüzün hızla gelişen ileri nesil mobil akıllı cihazları ile insanların yaşamlarının her alanına ulaşan internet altyapısını vatandaşa sunmakta olduğu kamu hizmetleri konusunda son derece etkin bir şekilde kullanmaya başlayan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından elektronik ortam üzerinde parsel pafta sorgulama hizmeti sunuyor. Akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte nerede olursa olsun internet ortamı üzerinde yer alan dijital hizmetleri çevrimiçi olarak kullanabilme şansına sahip olabilen vatandaşlarda elektronik ortam üzerinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından sunulan online parsel pafta sorgulama hizmet uygulamasını oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanıyor.

İnternet ortamı üzerinde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün online parsel pafta sorgulama hizmet uygulaması sayesinde sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebilmekte olunan parsel ve pafta bilgilerinin sorgulanması işlemi ile parsel ve arsa bilgilerine tüm detayları ile birlikte internetten ulaşabilme şansına sahip olunabiliyor. Özellikle de mühendislik, emlak, inşaat ve tarım gibi pek çok farklı sektöre yönelik olarak çok önemli bilgilerin yer aldığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ndeki parsel ve pafta bilgilerine internette yer alan parsel pafta sorgulama uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde ulaşabilme şansına sahip olabiliyor.

Vatandaşların 7 gün 24 saat kolay bir şekilde işlem gerçekleştirebilmekte olduğu parsel pafta sorgulama uygulaması yenilenen yüzü ile daha kapsamlı ve daha interaktif şekilde hizmet verdiğinden vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Vatandaşlar, internete erişim sağlayabildiği her noktadan son derece pratik bir şekilde kullanabilme şansına sahip olabildiği Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün online parsel pafta sorgulama hizmet ekranı üzerinden idari sorgu ve coğrafi sorgu şeklinde 2 farklı sorgulama alternatifini kullanarak, sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

İnternet üzerinde yer alan ve internete erişim sağlanabilen her noktadan kullanılabilmekte olan online parsel pafta sorgulama hizmet uygulaması üzerinde vatandaşlar idari (il, ilçe, mahalle, ada ve parsel bilgileriyle), coğrafi (enlem ve boylam bilgileriyle) sorgulama yapılabiliyor. Bu aşamada özellikle de adres ( adres bilgisiyle) ve katman (Open Street Map, Google Sokak, Google Hibrit, Bing Hibrit, Yandex Hibrit, Here Hibrit) kullanılarak gerçekleştirilebiliyor.Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan ayrıntılı ve güncel bilgilerini internet kolaylığında mesai saati koşulu olmadan haftanın 7 günü 24 saat öğrenebilme şansı veren online parsel pafta sorgulama hizmet uygulaması tüm vatandaşlar tarafından kullanılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalınan İneklerini Bulana 5 Bin Lira Ödül VerecekÖnceki Haber

Çalınan İneklerini Bulana 5 Bin Lira Ödü...

Kenevir Üretimi 19 İlde YasallaştıSonraki Haber

Kenevir Üretimi 19 İlde Yasallaştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar